Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

GALIANO & ASOCIADOS

Corredors i assessors d’assegurances amb més de 25 anys d’experiència en el sector, alta professionalitat i una clara vocació de servei i atenció al client des de la més rigorosa independèncie respecte a les entitats asseguradores amb les quals es contracten els riscos.

La seva tasca professional està regulada per la llei 26/2006 de Mediació d’Assegurances privades, el que suposa una garantia pels interessos del consumidors.

Tenen una àmplia gamma de productes amb múltiples garanties i cobertures, ja sigui per particulars o per empreses.

  • Analitzen de manera objectiva les possibilitats que ofereis el mercat assegurador per oferir als clients cobertures d’assegurances en les quals la relació peu qualitat sigui òptima i adient a les seves necessitats i característiques.
  • Representen als clients davant les entitats asseguradores i s’ocupen del seguiment de les pòlisses subscrites per garantir que l’eficàcia de les mateixes no es vegi disminuïda amb el pas del temps o l’aparició en el mercat de nous productes tecnològicament superiors i més adients.
  • Assessoren, assisteixen i tramiten  els possibles sinistres vigilant que les resolucions de les entitats asseguradores actuïn segons els terminis pactats en les pòlisses.

 
Dades de contacte

Adreça: Rambla Modolell, 44
Telf.: 936580898
Email: galianoseg@broknet.es
Contacte: Antonio Galiano Quesada
Web: http://www.segurosgaliano.com


Ver mapa más grande
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE