Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

CAIXANOVA

CaixaNova és una caixa d’estalvis resultant de les entitats CaixaVigo, CaixaOurense i Caixa de Pontevedra durant els anys 1999 i 2000. Conforma, junt amb el Banco Gallego – del que posseeix el 50% del seu capital social-, la primera plataforma financera gallega.

A més a més, desenvolupa una important obra social a través d’una xarxa d’infraestructures socioculturals pròpia i a través d’una multitud de col·laboracions amb administracions públiques, organitzacions i associacions amb les realitza projectes socials, culturals, mediambientals, de promoció econòmica i de difusió de les noves tecnologies.

Caixanova, en els últims anys, ha passat de ser una entitat regional a estar present en tota Espanya i en diferents païssos d¡Europa i Amèrica.

Una de les principals característiques que diferencia Caixanova de la resta de caixes d’estalvi és el seu fort compromís amb el món empresarial, ja que per Caixanova, donar suport a l’empresa, és fer-ho a les famílies i a la millora del benestar, per la creació de riquesa i de llocs de treball que suposa. Aquest compromís és patent tant en la seva activitat financera com en l’obra social, oferint un servei integral d’empreses que engloba el finançament, l’assessorament, el suport a la internacionalització, la formació directiva i tècnica, la investigació econòmica i la participació empresarial en projectes significatius pel desenvolupament de l’economia.

Dades de contacte

Adreça: CT BARCELONA 59
Telf.: 93 647 43 75
Email: patriperez@caixanova.com
Contacte: Patricia Pérez
Web: http://www.caixanova.com


Ver mapa más grande
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE