Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

ASCIL Biopharm, empresa d’investigació biomèdica s’instal·la a Viladecans

Els ERO,  de vegades,  tenen conseqüències positives. És el cas de l’empresa que podeu conèixer en aquest vídeo que va gravar Viladecans TV coincidint amb la visita que els va fer Carles Ruiz, l’alcalde de Viladecans.

ASCIL Biopharm, dedicada a la investigació biomèdica en sectors de salut i cosmètica la van fundar antics treballadors d’una multinacional farmacèutica,  que van trobar la ubicació idònia per la seva activitat al centre d’investigació Agròpolis, ubicat al Camí del Mar i dins del campus de l’UPC  al  Parc de la Mediterrània. I què fan?

L’activitat d’aquesta empresa de nova creació dedicada a l’I+D+I consisteix en la investigació i desenvolupament de productes/tecnologies innovadores en els àmbits biofarmacèutic i biotecnològic. El focus principal el posen en desenvolupar nous medicaments, productes veterinaris o cosmètics, basats en sistemes de liberació controlada de molècules bioactives per tal de millorar la seva eficàcia terapèutica.

L’equip científic que forma l’empresa té competències pluridisciplinar i complementàries: en formulació físico-química, enginyeria, micromecànica, tecnologia biomèdica i bioanàlisi.

Dades de contacte

Adreça: Camí de les Filipines, 110. Agròpolis
Telf.: 93 413 79 22
Email: info@ascil-biopharm.com
Contacte: Laurence Lachamp
Web: http://www.ascil-biopharm.com
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE