Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

SIVANA, SOLUCIONES DE MARKETING

Què dir de la Isabel i l’Eva! Un tàndem que, amb una àmplia experiència en el sector, ha aconseguit una empresa jove i dinàmica. Sivana Soluciones de Marketing és una consultora de màrqueting estratègic especialitzada a oferir serveis per a la captació de nous clients, per a la fidelització dels existents, i la millora de la imatge i la comunicació de l’empresa.

[youtube width="460" height="283"]http://www.youtube.com/watch?v=iXgiU7IoqjI[/youtube]

Sivana Soluciones de Marketing neix amb una missió clara: impulsar i professionalitzar la petita i mitjana empresa utilitzant les tècnique i estratègies de màrqueting més innovadores del moment per optimitzar les inversions i maximitzar els beneficis.

Els professionals que la integren compten amb una mitjana de deu anys d’experiència en el món empresarial en àrees específiques del màqueting: anàlisi, estratègia, comunicació, operacions, disseny, etc. això permet oferir un servei integral als seus clients amb les màximes garanties de qualitat, treballant per projectes i convertint la inversió en màrqueting en un cost variable per a l’empresa.

Sivana:

 • Aconsegueix la informació que necessita pel seu negoci: investigació de mercats, benchmarking, anàlisi cartera de productes, recerca de proveïdors.
 • Elabora Plans i Estratègies de Màrqueting, d’Estratègia social, Plans de Comunicació.
 • Organitza Fires i Events, Viatges d’empreses.
 • Traballa la imatge corporativa: disseny gràfic, revistes corporatives…
 • Dissenya pàgines web dinàmiques.

 
Dades de contacte

Adreça: Pi i Margall, 22 bis loc 3
Telf.: 936592634
Email: info@sivanaweb.com
Contacte: Isabel Salvador Urbano
Web: http://www.sivanaweb.com


Ver mapa más grande
Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE