Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

FCA-Consulting

FCA-Consulting, és una de les empreses més actives de la Xarxa Negoci@, Enric, és membre de la Associació Empresarial de Viladecans (AEVI) i emprenedor amb projectes empresarials nous.

En aquesta gravació ens presenta la seva empresa més tradicional amb el nou enfocament cap el concepte de proximitat empresarial (Directius per hores).

[youtube width="460" height="283"]http://www.youtube.com/watch?v=evq8Lz_kywA[/youtube]

Fuentes Cabo & Asociados, és un despatx de directius que presten serveis per a la millora de resultats empresarials en les pimes, mitjançant la subcontractació de directius externs amb capacitat i àmplia experiència en les posicions d’Adjunt a Gerència, Director Financer, Director Comercial i Màrqueting, Director Tècnic TI.

El seu principal objectiu és desenvolupar per als seus clients una estratègia empresarial que asseguri la seva continuïtat, aportant un alt valor afegit.

Els seus directius són experts en gestionar empreses, aportant habilitats directives que actualment tota empresa requereix per a la presa encertada de decisions, i mantenen un contacte permanent amb el client que intensifica la fortalesa de l’equip intern. Els directius s’integren en l’empresa client el temps necessari amb la finalitat d’assolir els objectius fixats.

Els seus directius aporten una visió externa als problemes de l’empresa, comptant amb una metodologia, coneixements i eines que ja han fet servir amb èxit i eficàcia en l’àmbit empresarial.

A FCA Consulting es desenvolupen les solucions en funció de les necessitats del client, i es tracta a cadascun amb un tracte únic i personalitzat. La satisfacció del client és un dels seus principals actius i el reflex de la qualitat dels serveis que ofereixen com a valor diferencial.

Dades de contacte

Adreça: C/ LLUIS COMPANYS 26-30, 3º-4ª
Telf.: 93 647 01 90
Email: info@fca-consulting.es
Contacte: Eric Fuentes Bonet
Web: http://www.fca-consulting.es

 

Ver mapa más grande
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE