Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Grup Atomelec

Xavier de Barutell, responsable de la delegació espanyola del Grup Atomelec, ubicada al Parc de Negocis de Viladecans, ens explica en aquesta breu entrevista quina és la missió de l’empresa, els seus productes, els trets diferencials respecte a la competència i les perspectives de futur de la seva empresa.

Destacar que la producció d’Atomedia, Atoplast i Atomelec, les tres empreses que conformen el grup, té  com a  valors afegits a la qualitat de fabricació, l’aplicació del disseny al producte, la personalització i adaptació a les demandes del client,  i el desenvolupament de productes amb unes perpectives de fort creixement : estacions de recàrrega per a cotxes elèctrics, tòtems multimèdia  d’informació i terminals de comunicació.

Els seus clients pertanyen a sectors empresarials diversos: cosmètic, bancari, electrònic i de telecomunicacions, als que ofereixen el disseny i la fabricació de peces en metall, plàstic, i metall.-plàstic amb integració i muntatge de components (bornes, lectors, carcasses , terminals, caixers …).

La central del Grup Atomelec és a França, on van començar l’any 1958 fabricant carregadors de bateries. La delegació de Viladecans és la primera oberta a Espanya, una oficina tècnica i comercial que aspira en el futur a crear una petita activitat de fabricació.

Dades de contacte

Adreça: Avenida Tecnologia, 19, Parc de Negocis  de Viladecans, 08840 Viladecans
Telf.: 93.647.64.06
Contacte:  Xavier de Barutell, fdbarutell@atomelec.fr
Web: http://www.atomelec.fr/
Ver Viladecans en un mapa más grande

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE