Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

A&C Camiseros, empresa familiar internacional

A&C Camiseros és una empresa familiar que va ser fundada el 1930, té doncs un llarg recorregut ( 80 anys !) i lògicament experiència acumulada en adaptar-se als canvis amb èxit.


Des de fa 10 anys està instal·lada a Viladecans, i des d’aquí realitza tant el procés de disseny i fabricació de productes com la gestió comercial. És aquesta una de les característiques que més sorprenen en tractar amb aquesta empresa: controlen ells el disseny, la fabricació i la venda, és a dir, tot el procés, la qual cosa suposa un fet diferencial i gairebé inaudit en el sector tèxtil i en els temps de la globalització.

Per altra banda, el seu producte, la confecció de camises, pijames per homes i bruses de senyora en teixits d’alta qualitat, i el servei ofert, la producció a mida, amb elements artesanals que personalitzen i diferencien el producte, constitueix la principal avantatge competitiva de l’empresa i la raó del posicionament de les seves dues marques en una gamma alta i media-alta.
Una acció clau va ser el gir iniciat l’any 2006 cap a l’exportació i l’expansió internacional. Va ser una aposta que aviat va donar resultats i que es va veure reconeguda amb la concessió a A&C Camiseros del premi a la Competitivitat 2007 per la Iniciació a l’Exportació.
En aquests moments el 50 % de la seva producció s’exporta , i el seu gerent, en Joan Arnau, emprenedor, amb capacitat d’assumir riscos i deixar-se seduir pels reptes, ens confirma que les expectatives de futur a l’empresa es basen en ampliar la seva presència el mercat exterior .

Dades de contacte

Adreça: Camí de la Via, nave 29
Telf.: +34 936 380 666
Fax: +34 936 380 840
Email: info@accamiseros.com
Contacte: Juan Arnau
Web: http://www.accamiseros.com

 


Ver mapa más grande
Comparteix
  4 comentaris
  1. Hola soy Irene.
   El motivo de ponerme en contacto con vosotros es ofrecerme como planchadora,llevo 22 años en el sector plancho todo tipo de prendas y generos ,he planchado para Simorra o Nina Ricci entre otras.Si necesitais a alguien por favor poneros en contacto conmigo,un cordial saludo y gracias

  2. Hola Irene,
   has enviado tu demanda al blog y no a la empresa, como pienso que querías hacer. Al final del post que habla de la empresa A&C Camiseros aparecen sus datos de contacto por si los necesitas. Un saludo.

  3. BUENOS DIAS .
   POR SI ALGUIEN TIENE ACCESO SOMOS COMPRADORES DE PEQUEÑOS STCHOS DE ARTÍCULOS PARA CABALLERO CAMISAS PANTALONES POLOS PUNTO EN GENERAL TRAJES AMERICANAS ECT…
   EN CASO DE CONTACTO S.MATEO 622404050.
   ATENTAMENTE

  4. Buenos días Mateo,
   al final del post tienes los datos de contacto de la empresa A&C Camiseros. Creo que sería más oportuno dirigirte a ellos directamente. Gracias por leernos y comentar.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE