Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Us informem que està obert el període d’inscripcions per a la sisena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

Inici presentació de candidatures de la sisena edició

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 37 hores de formació i altres 36 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.200 euros. L’empresa solament paga 500 euros (+IVA).

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

Els participants de les cinc primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials de participants en l’Accelera d’edicions anteriors i el vídeo promocional del programa.

Les candidatures es podran presentar fins el 5 de juny de 2017 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.
Per a més informació del programa, podeu consultar el díptic, l’ enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 571.

Volem contribuir al creixement empresarial i des de la Diputació de Barcelona us oferim aquesta possibilitat.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició,

Equip Programa Accelera el Creixement

Servei de Teixit Productiu

Àrea de Desenvolupament Econòmic Local

Recinte Maternitat – Pavelló Mestral. 3a planta
Travessera de les Corts, 131-159. 08028. Barcelona
Telèfon 93 402 07 85
anonmn@diba.cat

PIMECDiputació

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE