Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

L’empresa Cabania presenta els cursos extraescolars d’iniciació a la robótica

L'empresa Cabania presenta els cursos extraescolars d'iniciació a la robótica

El programa Viladecans Business Lab  ja ha finalitzat i les empreses s’han posat en marxa amb diferents ritmes i formes jurídiques. Han  estat  6 les empreses participants, les quals  pertanyen a sectors d’activitats diferents;  avui parlarem de  Cabania, que desenvolupa diverses activitats, totes relacionades amb les noves tecnologies i la seva implementació a l’empresa. Concretament les seves activitats empresarials  són: formació, consultoria i desenvolupament de solucions per a l’indústria basades en pantalles tàctils i dispositius en xarxa.

Dins de l’ especialització en formació,  Cabania està posant en marxa uns cursos adreçats als joves que tenen interès per la robòtica, la programació, i el disseny i la impressió 3D. Es tracta d’un programa complet de tres trimestres en els que, començant pels fonaments bàsics en cadascuna de les especialitats (programació, electrònica i disseny 3D) els joves aprendran un  llenguatge de programació complert (Scratch), fabricaran uns circuits avançats introduint micro-xips, coneixeran els funcionament d’una impresora 3D fins a treballar amb peces de certa complexitat, i arribaran a programar un robot mitjançant la plataforma Arduino.

En aquests moments hi ha poca oferta en aquesta especialitat formativa i Cabania posa a l’abast de les escoles, asociacions de pares i mares (AMPA) i les empreses que s’ocupen de les activitats extraescolars aquesta especialitat seva. D’aquesta manera pretenen extendre a tota la població escolar una sèrie d’activitats que els ajudin en el camí de l’aprenentatge de les noves tecnologies i l’ùs de l’”Internet de les coses”, que és, en aquests moments, la linea argumental de la innovació en el camp de les TIC’s .

El fet de què al mateix temps que la formació, Cabania tingui experiència en el camp de la creació de solucions tecnológiques per a l’empresa i també que els socis de l’empresa s’adhereixin a la filosofia maker garanteix que la formació que ofereixen está  actualitzada al 100% i que saben trobar els atractius de les noves tecnologies i les seves utilitats per enganxar els alumnes.

Aquest curs ja s’està acabant, però és ara quan s’estan programant noves activitats extraescolars que oferir pel curs vinent. La robòtica, programació i l’impressió 3 D  pot ser una d’elles!

Per posar-se en contacte amb Cabania:

Cabania Technology, info@cabania.net, tel. 609 95 63 99
ubicada en Delta Business Center , Avda Tecnología 19, Edificio Canadá C5, 08840 Viladecans

Comparteix
  1 comentari
  1. Desde vivea volem felicitar la feina ben feta de Cabania. Hem sigut Companys en el primer programa del Viladecans Business Lab i ha estat un plaer compartir sessions amb ells. La passió pel seu projecte i les ganes de possar al abast la seva profesionalitat a petites i grans empreses i sobretot els seus coneixements als nens, diu molt de la seva manera de fer i de ser.

   Desitgem molta sort a tot léquip de Cabania.

   Ramon Lopez
   vivea

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE