Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

FUNDACIÓ SIGEA

El 20 de gener de 1994 es va constituir SIGEA com una associació sense afany de lucre, especialitzada en el disseny i la realització de programes d’educació ambiental, amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de realitzar un canvi cap a actituds més ecològiques en la nostra vida quotidiana. En aquests moments l’entitat treballa per l’educació ambiental, patrimonial i pels valors de la humanitat.


SIGEA treballa per difondre una sensibilitat pel mediambient, el patrimoni històric i els valors de la humanitat en benefici de tots, i promou entre la població actituds que provoquin canvis positius que condueixin els municipis cap a la sostenibilitat, la conservació del patrimoni històric local i la millora de la convivència ciutadana.

Al llarg dels seus setze anys d’existència, la nostra entitat ha anat incrementant la creació i gestió de diversos programes educatius de forma autònoma i en col·laboració amb administracions locals, comarcals, provincials i autonòmiques a Catalunya.

Dades de contacte

Adreça: Passatge Llevant 9, local 3
Telf.: 936472221
Email: patronat@fundaciosigea.org
Contacte: Estrella González Nieto


Ver mapa más grande
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE