Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

L’empresa Vilasmalt al programa televisiu Reinventar-se

Imatge de Sûmmerkind a Flickr

Imatge de Sûmmerkind a Flickr

La denostada  televisió nostra de cada dia ens transmet, de vegades, bones vibracions: és el cas d’un programa del canal 33  que  presenta experiències de persones anònimes que han estat capaces de reaccionar de manera positiva  davant de les circumstàncies que, en un moment donat, han sacsejat la seva vida: quedar-se a l’atur per efecte de la crisi econòmica.

El programa es diu Reinventar-se i s’emet els divendres a les 20:35 hores pel canal 33, amb una remissió els dilluns a les 23:00 h . Dóna veu a diferents persones que s’han atrevit a crear el seu propi lloc de treball a través d’activitats económiques diverses  fruit d’una afició reconvertida, d’una idea arraconada, d’una intuïció  … i d’un treball posterior per racionalitzar i entreveure’n les possibilitats.

Són reportatges curts i molt dinàmics que mostren (mentre s’acompanya a l’emprenedor fent la seva feina) d’on va sortir la idea, com la van treballar, quins suports han tingut, de quina activitat es tracta  i els resultats que estant tenint.

I entre els emprenedors que expliquen la seva experiència trobem al Jacinto Javier García, de Viladecans, que va crear la seva empresa, Vilasmalt desprès de patir un ERO a l’empresa Nissan de la Zona Franca.

A través de la pàgina web de la Generalitat es pot accedir als programes de televisió i a d’altres informacions que poden ser d’interès pels emprenedors:

Re-inventar-se

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE