Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Electro-Jar s.l.

 ELECTRO-JAR s.l., una empresa de llarga experiència a Viladecans que presta serveis relacionats amb l’electricitat, les telecomunicacions i la climatització des de que es va fundar l’any 1969.

Electrojar sl.l. ha anat ampliant les seves activitats adaptant-se al ritme d’un sector en el que s’han produït canvis fonamentals, tant en la generalització de l’ús de les noves tecnologies com en la importància creixent de les energies renovables. 

Amb una plantilla formada per 36 treballadors, Electrojar continua sent i considerant-se una empresa familiar que  fonamenta la seva política de recursos humans en els grups de treball, als quals concedeix el màxim protagonisme.  

De la mateixa manera, considera que la formació dels professionals que formen la seva empresa és un dels pilars bàsics per assegurar la qualitat dels serveis que presta, entenent la formació com a inversió de futur i garantia de qualitat en el present.

I un ùltim apunt a destacar: la reinversió permanent com a eina d’estabilitat de l’empresa, de consolidació de la qualitat en el servei que presta i d’assegurança respecte als canvis i adaptacions en el sector.

Dades de contacte

Adreça: AV GERMANS GABRIELISTES esc 3 local A
Telf.: 93 658 98 52
Email: administracion@electrojar.es
Contacte: Juan Antonio Ramirez
Web: http://www.electrojar.es


Ver mapa más grande

Comparteix
  1 comentari
  1. Muy buena presentación.

   Mucha suerte y trabajo.

   Hasta Pronto,

   Javier Hernandez

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE