Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Vivea per ser una mica més feliç

Vivea per ser una mica més feliç

Us presentem l’empresa Vivea, participant en la 1ª edició del programa Viladecan Business Lab; millor dit,  es presenten ells mateixos:

 

Hola a tots,

Us convido a conèixer el nostre projecte “vivea“. Nascuts d’una idea de 3 persones amb la mateixa il·lusió: Facilitar al ciutadà eines per millorar el seu benestar

La crisi, l’estrès i la quantitat de responsabilitats que ens hem adjudicat fan que estiguem en un continu estat de supervivència, d’alerta. Els nostres estímuls estan condicionats per la quantitat de problemes que hem de resoldre i per tant el nostre comportament és molt diferent al que ens agradaria tenir. 


La conseqüències d’això són problemes de salut, apatia i per descomptat afecta les relacions amb els altres. 


Tots sabem que una mala experiència pot generar en nosaltres creences negatives molt sòlides que condicionen els nostres pensaments i comportaments. En vivea proposem experiències innovadores per al cos i la ment que ajuden a millorar el benestar dels nostres socis. 


El nostre objectiu és fer una mica més feliç a la gent. Posar al seu abast la nostra experiència en el terreny del ioga, respiració i alimentació per combinar-lo amb els seus hobbies i adaptar-lo a seu dia a dia. 


Els beneficis de seguir una dieta més sana i activar el cos i la ment cap a un benestar integral són molts.
- Una millor qualitat de vida
- Un clar canvi cap a l’optimisme.
- Una millor actitud davant la vida i els problemes
- En definitiva: Ser més feliç. 


En vivea volem acompanyar a la població de Viladecans i voltants a estar presents. A canviar el seu possible estat de supervivència per un estat de consciència. 


Volem ser part de la seva inspiració. 


Per això oferim classes, cursos i experiències innovadores que inspiren el camí cap al benestar


Comptem amb 2 àrees de negoci, encara que el nostre afany per estar al dia ens planteja objectius nous. 


VIVEA ESPAI 
Un espai on practicar classes de ioga, pilates, meditació i respiració. Tallers d’alimentació, ball expressiu, ioga per mames i nens, pintura creativa per a nens i molt més. Un racó especial on es respira l’ambient vivea


VIVEA EXPERIENCES 
A més a vivea oferim experiències innovadores per ajudar al teu cos i ment a crear records positius. Cursos i esdeveniments on fusionem el ioga i les emocions amb l’esport, l’alimentació o l’art. 


El nostre públic objectiu és el ciutadà de Viladecans i voltants, disposem de packs familiars i oferim serveis a empreses. Volem apropar la nostra filosofia a les empreses de Viladecans, oferint pràctiques in situ o al nostre centre amb packs especials no personalitzats. Els packs podran ser consumits per qualsevol empleat o empleats de l’empresa. A més viveaespecial interès pels nens i la seva educació emocional. Creiem que una bona base emocional és primordial per al seu futur. 


Finalment, ressaltar que estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració amb ciutadans, professionals, empreses i entitats que ho desitgin per aconseguir objectius en comú. 


Moltes gràcies per l’interès. 


Podeu contactar amb mi per a qualsevol qüestió. 


Ramón López 

ramon@bevivea.com 
www.vivea.cat
607201479

 

Comparteix
  2 comentaris
  1. Desde Cabania us desitgem molta sort. Us demanem que penseu en un “pack-emprenedor”, doncs som un col.lectiu amb una necessitat important d’apendre a “respirar” i ningú com vosaltres per mostrar-nos el camí.

  2. Isabel, Ens ha agradat la vostra idea del “pack-emprenedor”. Serà un plaer respirar amb vosaltres.
   Esperem que aviat pugem gaudir i compartir espai amb vosaltres.
   Un abraçada

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE