Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Aliments ecològics de qualitat al mercat municipal: Viladebio.com

Aliments ecològics de qualitat al mercat municipal: Viladebio.com

Viladebio.com ha nascut fa un parell de setmanes per omplir un nínxol de mercat que no estava prou ben cobert a la nostra ciutat: l’oferta d’aliments ecològics envasats i curats de qualitat.

La idea va sorgir de la pròpia necessitat de trobar els productes que buscaven: en no trobar-ne, Fede i Marisol, emprenedors nats, es van decidir a crear ells mateixos l’oferta fundant l’empresa i innovant tant en l’assortiment de productes com en la gestió ( tot passa a través de l’IPAD)  i en la localització de la botiga (al mercat municipal de la Plaça Europa).

Perquè Viladebio se situa entre les parades de tota la vida del mercat municipal, completant la seva oferta amb un assortiment de més de 200 varietats de producte, especialització en formatges ecològics de tota Europa, amb vins que a més de tenir qualitat tenen una vessant social (provenen d’una empresa de persones amb capacitats diferents) i tot un seguit de producte envasat o al buit que compleix amb els més alts estàndards de qualitat com a producte ecològic i innovador. De fet només comercialitzen productes amb etiqueta europea Ecolabel.

Aprofitant una tendència dels clients observable a Europa i cada vegada més al nostre país, la tornada de les grans superfícies cap a les botigues de proximitat, la cerca del contacte personal, de l’assessorament  i de la qualitat, Viladebio fia el seu èxit en la convicció de l’estima pel bon producte provinent de l’agricultura ecològica, de la recuperació de una tradició de compra als mercats, de serveis innovadors com la possibilitat de fer les comandes mitjançant Internet i rebre-les a casa amb lliurament fet amb bicicleta elèctrica; darrera de Viladebio hi ha una filosofia que impregna la seva manera de fer i l’elecció d’allò que venen: màxima cura del mediambient, mínim impacte ambiental i, a la vegada,  la més alta qualitat possible.

Aquesta filosofia s’estén als clients, considerats companys de viatge que els ajudaran amb els seus comentaris a millorar el seu estoc de productes, i l’apreciació dels proveïdors com a partners que busquen tots dos satisfer al client. Igualment, la persona que s’encarrega de la botiga, Maria, també és de Km.0! és de Viladecans, estudia nutrició i va ser contractada a través d’una subvenció del “Fem feina per l’ocupació” que tenia en marxa l’Ajuntament fa uns mesos.

Aquest sentiment de comunitat es manifesta en tot, també en la manera com han dissenyat el logo de la botiga: mitjançant un concurs a Internet i afavorint la participació de persones de tot el món incentivant-los a reflectir la seva consciència social i pel benestar personal en la imatge de l’empresa. És el logo que han adaptat  i el va guanyar una persona d¡’Indonèsia !!ViladeBio-Logo_low_5121

En aquests moments que escrivim estan començant la promoció de la seva parada de mercat de productes ecològics de qualitat: ho fan des de la seva pàgina web (molt moderna i usable), amb anuncis en la Revista de Viladecans que arriba a totes les llars de la ciutat, oferint descomptes a través de les xarxes socials i participant a les fires de la ciutat com la fira medieval que es realitza ara per Nadal i en la que tindran un estand.

I acaben d’inaugurar la botiga virtual ! Amb lliurament amb bici elèctrica a Viladecans i ciutats properes, i enviaments a tota Europa.

Viladebio.com té el futur assegurat amb la força de les conviccions i l’actitud emprenedora d’aquests dos viladecanencs entusiastes, Fede i Marisol.

Viladebio.com

Mercat municipal Plaça Europa

C/. Jaume Balmes, 3 parada 28

08840-Viladecans

www.viladebio.com

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE