Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Internacionalització

L’empresa catalana  està immersa en un canvi estructural, un nou model on la recerca d’oportunitats i la diversificació dels mercats i del risc són cada vegada més necessaris.

Diferents factors apropen el procés d’internacionalització a la micro i petita empresa: la globalització dels mercats,  els canvis de les tecnologies, les noves formes de distribució i de venda, la continuada disminució de traves aranzelàries… estem parlant de factors que generen noves oportunitats per a:

  • Aprofitar les economies d’escala per les majors produccions i la incorporació de tecnologies
  • Aprofitar els excedents
  • Ampliar els cicles de vida dels productes i serveis
  • Reduir costos
  • Millorar la imatge empresarial.

Arribar a internacionalitzar l’empresa exportadora també té riscos i barreres d’entrada que l’empresa ha de conèixer abans d’iniciar les activitats d’exportació. Conèixer-los i saber gestionar-los és igual d’important abans d’aventurar-se en aquest procés.

Per aquest motiu, s’organitzaràn al llarg de l’any un cicle de seminaris formatius vinculats amb la internacionalització.

Aquest seminaris estaran reforçats amb diferents trobades de networking i creació de xarxes que serà un suport a la part formativa i permetrà trobar sinèrgies entre els participants i compartir experiències en mercats exteriors.

S’ha habilitat un espai on-line a l’Àgora de Can Calderón on podreu trobar tota la documentació i recursos d’interès en front de la internacionalització. A més, serà l’espai de debat que permetrà adaptar els continguts de les diferents sessions a les realitats dels participants.

S’ofereix a les empreses un espai per resoldre dubtes i consultes vinculades amb la internacionalització per part d’experts,  a més de disposar d’un assessorament individualitzat per cada una de les empreses participants.

Nom de contacte *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Nom empresa *

Comentaris *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

 

CLOSE
CLOSE