Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

V¡Líders: Lideratge i coaching

Amb el programa V¡Líders es pretén ajudar a treure el màxim rendiment possible de l’empresa. Les empreses amb equips de lideratge d’alt nivell, tenen un 40% de millors resultats que la resta d’empreses.

Posem a l’abast de tothom un programa que aposta per aconseguir aquest canvi necessari, redescobrint el talent immers de cadascú, i el que és més important, amb un disseny d’actuacions a curt termini.

Un programa en el qual la col•laboració i la participació són fonamentals per tal de ser el referent en lideratge i talent empresarial en el nostre entorn.

Per al 2012, el projecte s’adreça a un nombre màxim de 30 empreses del municipi.

Al mes de setembre l’equip tècnic del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón faran visites personalitzades per presentar el projecte el seu funcionament i malgrat que és un projecte gratuït finançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans, caldrà un compromís de participació per assegurar un impacte real als resultats de l’empresa.

Al primer mes d’octubre es farà una trobada informativa del projecte amb tot l’equip participant en el programa i s’estructurà els participants en dos grups de treball.

En segon lloc es farà un qüestionari individual, TLCP, eina contrastada i amb un gran nivell d’acceptació a nivell internacional (100% confidencial) per tal de conèixer la situació de l’empresa abans d’iniciar el procés i del perfil del responsable de l’empresa per tal de concretar el millor itinerari per desenvolupar-se.

Una vegada realitzat es faran una sèrie de trobades orientades a facilitar el canvi i la nova orientació.

Quan finalitzi el projecte es farà una revisió dels resultats i es donarà la possibilitat de continuar en el programa per millorar i establir nous contactes.

Nom de contacte *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Nom empresa *

Comentaris *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

 

CLOSE
CLOSE