Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Innovació

Es pretén conèixer la situació davant la innovació per tal d’ajudar i donar suport i orientació necessària per tal d’impulsar la innovació empresarial a la teva empresa.

La innovació consisteix en incorporar novetats en productes,  serveis, processos o formes d’organització dins de l’empresa.  És un mitjà per arribar a millorar la competitivitat de l’empresa  i que ha d’estar inclòs als valors fonamentals de la mateixa organització.

Des de l’Ajuntament de Viladecans, es farà establint convenis i acords de col·laboració amb d’altres empreses, institucions, universitats i Centres Tecnològics per aprofitar complementarietats i apropar la innovació.

La innovació la entenem com  un fet transversal i per aquesta raó és present en tots els serveis que s’ofereixen des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón:

  • La cooperació com a un instrument fonamental per incentivar la creativitat i la innovació conjunta.
  • Lideratge 3.0, com a nou paradigma per entendre la gestió empresarial i la vinculació amb col·laboradors interns i externs a l’empresa.
  • La internacionalització com a motor per la innovació i la diferenciació en d’altres mercats i font d’entrada de noves idees i col·laboracions.
  • L’assessorament per donar suport a les iniciatives innovadores dintre de l’empresa.

Nom de contacte *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Nom empresa *

Comentaris *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

 

 

 

 

CLOSE
CLOSE