Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Formació

Els recursos humans i el talent són la clau per arribar a aconseguir els objectius de creixement i desenvolupament del negoci i en definitiva de l’empresa.

Des del Servei de Can Calderón es posem a disposició diferents modalitats formatives que ajudaran a l’hora d’assolir nous reptes en un entorn de canvi continu.

  • Formació empresarial: Una programació trimestral de tallers i seminaris de curta durada amb una orientació molt pràctica que pugui donar resposta a temàtiques concretes de l’empresa.
  • Formació on-line: Programació de cursos on-line de formació gràcies a la col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Un model de formació flexible, àgil i proper a les possibilitats de l’alumnat i amb una oferta de més de 100 temàtiques i especialitats en àmbits com les TIC, salut, energia, gestió empresarial…
  • Formació contínua. Amb acords de col·laboració amb entitats i institucions per oferir una oferta formativa continuada a l’empresa.
  • Formació a mida: Per dissenyar accions formatives adaptades a les necessitats concretes de la seva empresa i pels seus treballadores i treballadors. Amb la col·laboració de Cambra de Comerç, us podem ajudar a gestionar les bonificacions per a la formació de l’empresa.

Qüestionari de necessitats

  • Añadir un formulario para recoger temáticas de interés para la organización de acicones formativas.

Nom de contacte *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Nom empresa *

Comentaris *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

 

 

 

 

CLOSE
CLOSE