Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Cooperació i Xarxes

Amb el servei de cooperació i col·laboració empresarial es vol donar una empenta al desenvolupament de projectes conjunts entre diferents empreses. Aquest servei està orientat a:

1) Crear un espai per facilitar el coneixement entre les empreses: afinitats, complementarietats, interessos, dificultats, sinergies, bones pràctiques…

2) Definir i buscar projectes conjunts (comercials, de re dimensió empresarial, en nous mercats, d’innovació o d’accés a licitacions públiques o a grans empreses), oferint tot el suport possible des del nostre servei.

3) Facilitar l’intercanvi de coneixements, experiències, contactes, entitats i informacions d’interès.

4) Fer-ho establint bases de confiança, transparència i relació estable, buscant un benefici mutu en el temps.

Funcionament

Aquest pla es duu a terme de manera que a proposta del Centre de Promoció Econòmica Can Calderón o de les empreses del municipi, es fa una definició de sector i/o activitat per a participar en un grup de cooperació.

S’organitzen les primeres trobades entre les empreses que puguin estar interessades en participar i s’inicien unes accions de networking per tal d’incrementar el coneixement de cada un dels assistents. Tot seguit, es comença a treballar en els potencials projectes de col·laboració entre les empreses participants i, més endavant, s’organitza un calendari de trobades amb les empreses interessades que volen donar continuïtat al grup i s’inicia un treball d’aproximació cada vegada més afinat dels projectes que generi el grup.

Demaneu una entrevista

Si voleu ampliar més informació i conèixer alguns exemples desenvolupats a Viladecans, podeu contactar amb nosaltres i demaneu pel servei de cooperació empresarial. Si teniu alguna proposta de col·laboració podeu omplir el següent qüestionari.

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

 

CLOSE
CLOSE