Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Assessorament especialitzat


L’assessorament especialitzat és un sistema d’acompanyament i assessorament personalitzat on a partir d’una diagnosi prèvia de l’empresa li és assignada una persona experta per treballar conjuntament sobre aquelles àrees de funcionament que haurien de millorar.

Aquest programa es desenvolupa amb la col·laboració d’empreses i institucions que han signat acords de col·laboració amb l’Ajuntament de Viladecans.

Permet establir i implementar plans de millora empresarial  i persegueix l’autosuficiència de l’empresariat.

Dins d’aquest assessorament s’inclouen diferents punts a treballar:

  • Definició i concreció de l’estratègia empresarial.
  • Gestió financera.
  • Comercialització i marketing.
  • Marketing on-line.

La primera fase del projecte consistirà en la selecció de les empreses que poden participar en aquest programa. El resultat d’aquesta recerca serà obtingut de les visites realitzades per l’equip tècnic del servei, les comunicacions mitjançant el blog empresarial Viladecans Ciutat i d’altres instruments de difusió.

La segona fase, consistirà en una entrevista individual  per tal de contrastar idees i per introduir millores dins dels seus processos de gestió.

La tercera fase, serà la posada en comú amb els assessors, per tal d’esbrinar l’àmbit més idoni d’actuació i per a potenciar al màxim els beneficis per a l’empresa.

Al final del projecte, es farà entrega a l’empresa i al centre d’un informe tècnic sobre el treball desenvolupat.

Demaneu una entrevista

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.
CLOSE
CLOSE