Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Emprenedoria

La creació d’empreses és un motor del desenvolupament econòmic i social que s’articula mitjançant iniciatives que ajudin a fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor.

Generar actituds positives davant la cultura emprenedora, donar suport a les persones emprenedores en la posada en marxa del seu projecte empresarial i proporcionar eines per afavorir la consolidació i el creixement de les noves empreses són els principals objectius del Servei de Suport a la Creació d’Empreses.

En aquest context, l’Ajuntament de Viladecans compta amb Can Calderón, que és el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses, que mitjançant el Servei de Suport a la Creació d’Empreses, dóna suport a l’emprenedoria a partir de tres àmbits d’actuació:

  • Sensibilització
  • Assessorament per la posada en marxa
  • Consolidació
logo-Departament-d-Empresa-i-Ocupació-20111
cempren
sepe
Logo UE - FSE

Està basada en la sensibilització de la població en general, però en especial als joves en matèria de creació d’empreses i en el foment de l’esperit emprenedor.

L’objectiu final d’aquest tipus d’accions és augmentar a llarg termini el nombre de persones amb voluntat de crear empresa i reduir a curt i mig termini les dificultats i els possibles obstacles de la gent que, amb una certa voluntat o inclinació cap a la creació d’empreses, no s’hagin plantejat aquesta possibilitat seriosament.
Per ampliar la informació clica aquí.

Per donar forma a un projecte empresarial cal tenir a l’abast tota la informació necessària per respondre a les preguntes que necessàriament tota persona emprenedora ha de plantejar-se.
En aquest apartat trobaràs tot allò necessari per decidir-te a tirar endavant el teu projecte empresarial.
Per ampliar la informació clica aquí.

Can Calderón posa a l’abast d’aquelles persones que volen crear el seu negoci un conjunt de serveis per facilitar aquest procés de posada en marxa i avaluar la viabilitat del projecte.
L’equip de tècnics assessoraran el procés de creació de l’empresa facilitant la informació necessària i ajudant a resoldre els dubtes que puguin sorgir.
Per ampliar la informació clica aquí.

CLOSE
CLOSE