Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Mercats

L’oferta comercial de Viladecans es veu complementada amb tres mercats de producte fresc:

 • Dos de titularitat municipal.
 • Dos de gestió privada.
mercats

Més enllà de la seva funció d’abastiment de producte fresc a la població, la presència dels mercats dins del continu comercial de Viladecans contribueix a la generació de dinàmiques comercials i a la millora de l’oferta comercial de la ciutat.

Mercats Municipals

    mercat europa

Mercat municipal Plaça Europa

El mercat municipal, va ser inaugurat el 1963. L’estructura de l’oferta comercial inclou tots els sectors tradicionals de producte fresc: peix i marisc, de bacallà, ultramarins i olives, fruita i verdura, carn, pollastre, xarcuteria, producte sec i restauració.

Ubicat a la Plaça d’Europa, està obert de dilluns a dissabte amb l’horari següent:

 • Dilluns, dimecres i dijous de 8h a 14h.
 • Dimarts de 8 a 14 i de 17 a 20h.
 • Divendres de 8h a 20h.
 • Dissabtes de 8h a 15h.

Actualment, està ocupat per 11 establiments paradistes: 2 de peix, 1 de bacallà i ultramarins, 2 de pollastre, 2 de carn, i xarcuteria, 2 de fruita i verdures, 1 bar, i 1 lliure.

Més informació.

Mercat municipal de la Constitució

Disposa de 16 parades comercials de diferents sectors d’alimentació (peix i marisc, fruita i verdura, carn, xarcuteria i producte sec, bacallà i producte ecològic, entre d’altres), així com de complements i restauració.

A més de trobar bons productes, l’atenció i el tracte ofert pels paradistes és un altre tret característic, ja que et donaran consells i recomanacions professionals per conservar i cuinar els aliments.

 • Dilluns, dimecres i dijous de 8’30 h.  a 14h.  i de 17h.  a 20’30 h.
 • Divendres , de 8’30 h. a 20’30 h.
 • Dissabte, de 8’30 h. a 15h. 

Més informació.

Contacta: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, 93-635.18.04

Mercat Dos de Maig

Mercat privat situat en el centre de la zona comercial (Dos de Maig cantonada amb Angel Araño), amb 3 parades de fresc (peix, xarcuteria i pollastre) i 1 perruqueria.

Està en projecte una transformació del mateix.

Mercat Roureda

Mercat privat situat en l’extrem nord de la zona comercial (Avinguda Roureda cantonada amb el Dr. Reig). L’estructura de l’oferta comercial inclou tots els sectors tradicionals de producte fresc: peix i marisc, de bacallà, ultramarins i olives, fruita i verdura, carn, pollastre, xarcuteria, producte sec i restauració.

El mercat de venda no sedentària de Viladecans es realitza els dimecres al matí (de 9 hores a 14 hores) a l’entorn dels carrers Dr. Ferran i Clua, Ernest Lluch, Av. Josep Tarradellas i Lluís Moré del Castillo.

Ocupa una extensió total de 1.875 metres lineals, amb un nombre total de 252 parades de sectors com roba, tèxtil i calçat, marroquineria i bijuteria, articles per a la llar, quadres, discos, fruita seca i flors.

La seva ubicació estratègica:

 • Accés directe des de la C-32.
 • En el centre de la zona comercial.

Per a més informació sobre el que s’ha de fer per a ocupar una parada al mercat setmanal de comerciants ambulants, podeu consultar el tràmit corresponent o contactar amb Can Calderon, servei de comerç. (93 635 18 04)

Es porta  a terme els dimecres al matí (de 9 a 14 h) coincidint amb el Mercat Setmanal.

L’objectiu d’aquest mercat és facilitar la compra directa a pagesos de productes frescos i de temporada conreats per ells i produïts dins l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

CLOSE
CLOSE