Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fires comercials

Arriba el mes de maig i Viladecans es prepara per acollir un dels esdeveniments amb més dinamisme ciutadà i empresarial de l’any, la 47 Fira de Sant Isidre que tindrà lloc el proper 13 i 14 maig.

La Fira de Sant Isidre és l’exponent del lligam entre la tradició agrícola i els altres sectors econòmics de Viladecans i de la comarca. Aquest esdeveniment mostra la vitalitat de la nostra ciutat que aposta per la innovació, la restauració i el producte de l’horta de Viladecans com a motor de futur.

La gran afluència de públic ofereix una gran oportunitat per als expositors tant locals com externs, ja que la Fira, al llarg dels anys, ha esdevingut un espai de trobada comú i una plataforma de comunicació, de promoció comercial, de venda i d’interrelació per a les empreses i participants.

Aquesta edició arriba carregada de novetats i activitats que, de ben segur, seran d’interès pels expositors i visitants de la Fira.

Si estàs interessat/da en participar com a expositor en aquest esdeveniment omple el formulari que veuràs a sota.

I aquí tens la informació comercial per veure totes les novetats, la ubicació dels diferents sectors i conèixer els preus i tarifes.

DOSSIERCOMERCIAL2017v2

Si n’esteu interessats contacteu amb nosaltres i us facilitarem la vostra participació:  informació i contacte

firamedieval

Des de l’any 2007 la Fira de Nadal de Viladecans està ambientada en l’època medieval, recreant un Mercat Medieval on es pot trobar tot tipus de parades d’artesania, productes d’alimentació, objectes de regal i objectes nadalencs.

També hi ha una dinamització molt diversa tal com un campament medieval on es recrea tot tipus d’activitats de l’època, activitats infantils com l’escola de cavallers, passeigs en ponis i ruc català, espectacles itinerants, demostració d’oficis de l’època i espectacles de falconeria, etc.

El comerç de la ciutat participa activament en la fira ambientant les seves botigues, fent ofertes especials per la fira, o muntant una propia parada a la fira.

La fira marca l’inici de les festes nadalenques i coincideix amb la tradicional encesa de les llums de Nadal.

Aquesta fira està organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament.

Ubicació: tot el casc antic, Jaume Abril i Dr. Reig fins a Salvador Baroner.

Dates: 27, 28 i 29 de novembre.

CLOSE
CLOSE