Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fires comercials

La nostra ciutat acull al maig un dels esdeveniments més consolidats, dinàmics i participatius de l’any: la Fira de Sant Isidre.

Aquest certamen, que es celebra al recinte del Parc de la Marina i al Cúbic, és l’exponent del lligam entre els diferents sectors econòmics de la ciutat. Així s’hi donen cita el tradicional Concurs-Exposició de Fruits del Camp, la Fira d’Activitat Econòmica, Comercial i d’Automoció i la Mostra d’Entitats. Un esdeveniment visitat per bona part de la població tant de l’entorn metropolità i comarcal com de la nostra ciutat.

Amb l’objectiu de continuar generant noves oportunitats per al desenvolupament d’estratègies que afavoreixin la difusió i el coneixement de les nostres empreses, es treballa per posicionar la Fira de Sant Isidre com un dels millors aparadors de l’activitat econòmica de la ciutat.

Si n’esteu interessats contacteu amb nosaltres i us facilitarem la vostra participació!

firamedieval

Des de l’any 2007 la Fira de Nadal de Viladecans està ambientada en l’època medieval, recreant un Mercat Medieval on es pot trobar tot tipus de parades d’artesania, productes d’alimentació, objectes de regal i objectes nadalencs.

També hi ha una dinamització molt diversa tal com un campament medieval on es recrea tot tipus d’activitats de l’època, activitats infantils com l’escola de cavallers, passeigs en ponis i ruc català, espectacles itinerants, demostració d’oficis de l’època i espectacles de falconeria, etc.

El comerç de la ciutat participa activament en la fira ambientant les seves botigues, fent ofertes especials per la fira, o muntant una propia parada a la fira.

La fira marca l’inici de les festes nadalenques i coincideix amb la tradicional encesa de les llums de Nadal.

Aquesta fira està organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament.

Ubicació: tot el casc antic, Jaume Abril i Dr. Reig fins a Salvador Baroner.

Dates: 27, 28 i 29 de novembre.