Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El comerç a Viladecans

El comerç urbà és un dels sectors més dinàmics de Viladecans. Té com a vocació satisfer les necessitats dels seus ciutadans i les seves ciutadanes, així com també ser un pol d’atracció per a persones d’altres poblacions.

Es tracta d’un dels sectors que genera més llocs de treball, ocupats per ciutadans i ciutadanes implicats amb el municipi i amb gran capacitat d’adaptació a les tendències del mercat.

L’activitat comercial és un dels pilars que vertebra la convivència ciutadana i revaloritza la utilització de l’espai urbà. A Viladecans, el comerç de la ciutat es recolza en el treball de les associacions sectorials amb l’objectiu de modernitzar, dinamitzar i consolidar el comerç urbà.

Oferta Comercial

Viladecans disposa d’uns 1.550 comerços (Font: Estudi estratègic de Viladecans , elaborat per Plànol.info a l’octubre de 2014 )  Són comerços moderns i amb una àmplia diversitat de sectors: equipaments de la llar, moda, complements, salut i estètica, lleure i cultura, comerç mixt, alimentació,etc.

L’aposta per la creació d’aparcaments i per la creació de zones blaves en les zones comercials del municipi les fa més accessibles i atractives.

Associacionisme Comercial

Eixos comercials prioritaris
Mercat d’abastos
Mercat Setmanal
Centre Comercial Vilamarina

Viladecans compta amb una sèrie d’eixos comercials principals que s’han integrat i articulen, mitjançant la Xarxa Comercial de Viladecans i el suport de l’Ajuntament, els plans de dinamitzacio anuals que inclouen tot un conjunt d’accions amb l’objectiude fomentar el comerç de proximitat.

Informació i contacte amb l’Associació comercial Xarxa Comercial de Viladecans: www.xarxacomercial.cat/

I amb el Gremi d’hostaleria de Viladecans: www. gremihostaleriaviladecans.es

Mapa comercial i turístic de Viladecans

Centre Comercial Vilamarina

vilamarina
Situat en el parc de la Marina, configura un dels extrems de l’Eix Comercial de la ciutat i apropa la ciutat fins a l’estació de RENFE rodalies.

Complementa l’oferta comercial de Viladecans amb les principals marques de moda i complements, un supermercat Mercadona, botigues de la llar, esports, joieries, telefonia, llibres, restauració, serveis, i un aparcament soterrani amb capacitat per a 1.700 vehicles.

Tota la informació a: www.ccvilamarina.es/

Calendari Comercial 2016

Festius amb permís d’obertura:
  • 3 i 10 de gener
  • 3 de juliol
  • 15 d’agost
  • 1 de novembre
  • 4, 6,8,11 i 18 de desembre

Requisits i horaris 2015 CAT-CASdef

CLOSE
CLOSE