Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Comerç i turisme

Comerç

El comerç urbà és un dels sectors més dinàmics de Viladecans, suposa una activitat econòmica important alhora que és un important generador d’ocupació. A més, l’activitat comercial és un dels pilars que vertebra la convivència ciutadana, revitalitza l’espai urbà i esdevé un element d’integració social.

El Servei de Comerç té com objectiu donar suport i promoure el comerç urbà de la nostra ciutat. En aquest sentit, desenvolupa estratègies per potenciar i posicionar el comerç urbà, així com esdevenir un pol d’atracció per a persones d’altres poblacions.

Per tal d’impulsar el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat, l’acció del Servei es recolza en el treball amb les associacions de comerciants. Aquest treball conjunt és clau per a dinamitzar l’activitat comercial, millorar de forma individual els establiments i incrementar tant la qualitat com la diversitat de l’oferta comercial de la ciutat.

Turisme Empresarial

Viladecans acull al llarg de l’any trobades empresarials, d’entitats, associacions o col·lectius: jornades, fòrums, congressos, fires i seminaris.

Amb una envejable situació geogràfica, al costat de l’aeroport del Prat i de la ciutat de Barcelona, Viladecans presenta nombrosos potencials per atendre els requeriments i les necessitats de les reunions empresarials: els equipaments i els avenços tecnològics més moderns al servei de les necessitats de qualsevol tipus de reunió i un conjunt d’instal·lacions, fires i auditoris per garantir-ne l’èxit.

A més, els nous projectes que s’estan duent a terme al municipi (Parc de Negocis, Parc Aeroespacial i de la Mobilitat de Catalunya, construcció d’hotels…) contribuiran a crear les condicions per afavorir l’oferta i la demanda d’aquest sector turístic.

Més informació

CLOSE
CLOSE