Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Participa al bloc

El bloc l’hem pensat com una eina de comunicació bidireccional, un canal obert a la participació de les persones que treballen, dirigeixen, creen, i formen les empreses de Viladecans.  Per facilitar aquesta participació, hem incorporat al bloc uns accessos directes que us poden ser útils.

Mitjançant aquests accessos podeu promocionar i presentar la vostra empresa, difondre novetats i afegir-hi notícies sobre la vostra activitat o els vostres productes,  comunicar esdeveniments empresarials,  proposar temes a tractar en el bloc,  mantenir-vos informats a través de la subscripció al newsletter…..

Aquí teniu els accessos: 

  • Per presentar i promocionar la pròpia  empresa: escriviu un post de presentació de l’empresa per explicar qui sou, què feu i on sou. Nosaltres afegirem les dades bàsiques al final de l’article i la imatge de Google Maps per localitzar-la dins la ciutat. Ja ho sabeu, només cal omplir el formulari adjunt i contactar amb nosaltres.
  • Per difondre novetats i afegir notícies: sobre la vostra activitat, els vostres productes, els vostres projectes…  o per compartirreflexions,  fer aportacions que vulgueu difondre entre la resta de l’empresariat …  etc.  Només cliqueu aquí , escriviu-hi  i envieu-ho. Publicarem els vostres escrits en el bloc identificant-ne l’autoria.
  • Per proposar temes a tractar en el bloc: si voleu saber més coses sobre un tema concret, iniciar temes que us interessin, aprofundir en algun que ja s’hagi tractar,  o fer suggeriments, cliqueu en aquest accès.

Una altra forma de participar-hi és mantenir-se informat del que es fa a l’entorn empresarial més proper;  per facilitar-ho, periòdicament enviem un newsletter (recull de notícies) amb el últims articles i aportacions al bloc, i amb les últimes entrades de l’agenda sobre la realització de tallers, cursos, trobades empresarials  i d’altres actes que pensem que poden ser d’interès per a les empreses. Si us interessa rebre aquest recull, feu clic a Rebre el newsletter.

CLOSE
CLOSE