Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Àgora

La plataforma Àgora allotja grups de treball com espais de debat i reflexió sobre temàtiques vinculades amb l’activitat empresarial.

És un punt de trobada per les empreses, persones emprenedores, treballadors i treballadores del territori que comparteixen un interès comú per aprofundir i millorar coneixements i habilitats en temàtiques concretes relacionades amb la gestió empresarial.

Els grups estan allotjats a la plataforma web: l’Àgora de Can Calderón, i estan moderats i tutelats pel personal tècnic del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses de Can Calderón.

Els membres de la plataforma poden participar en tants grups com tinguin interès i poden tenir un rol actiu mitjançant la elaboració de noves propostes temàtiques i moderar els seus propis grups de treball.

Els grups de debat de l’Àgora no són accions formatives, però poden donar com a resultat la realització  d’accions de formació, amb un valor afegit molt important: són accions dissenyades conjuntament i adaptades a les necessitats reals dels participants.

Esteu convidats a participar. Per fer-se membre podeu anar a l’adreça web de la plataforma Àgora

Captura de la pàgina inicial de l'Àgora

Captura de la pàgina inicial de l’Àgora

CLOSE
CLOSE