Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Bloc Viladecans empresarial

IND+I, 2ª trobada anual sobre indústria i innovació

IND+I, 2ª trobada anual sobre indústria i innovació

Després de l’èxit de la primera edició, aquesta segona trobada anual a Viladecans vol ser altra vegada el referent a Catalunya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques que les poden impulsar.

A Ca n’Alemany es reuniran figures capdavanteres del món empresarial, tecnològic, públic i acadèmic que, amb els seus coneixements, opinions i aportacions, ens mostraran els camins que s’obren en l’horitzó de la indústria en el nostre planeta i ens faran pensar en com canviarà la nostra vida i la nostra economia com a conseqüència.

L’IND+I 2017 és una cita ineludible per a grans i petites empreses innovadores. Per a empreses amb inquietuds d’explorar nous mercats. Per a governs territorials. Per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació. Per a la comunitat universitària i per a consultors i experts de l’àmbit. I també per a responsables de centres tecnològics, parcs científics i grups d’investigació orientats a portar al mercat les seves descobertes.

Si vols estar a l’última en indústria i innovació i compartir la reflexió sobre el futur que suposaran per a la nostra societat, has de ser el primer en inscriure’t a l’INDI+I 2017.

Descarrega’t el programa.

 

Si vols més informació sobre els ponents i els temes que es tractaran o si vols comprar l‘entrada a l’IND+I, entra en aquest link. 

Recorda que l’IND+I tindrà lloc al Viladecans Business Park, el 26 d’abril,  de 9 a 17 hores.

 

El supermes d’abril: activitats per families amb infants

El supermes d'abril: activitats per families amb infants

No tots els mesos son iguals. A l’abril el Baix Llobregat ha programat una oferta excepcional per a les famílies, el mes més familiar de la història.

Durant els 5 caps de setmana d’abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants poden gaudir d’una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions que cada establiment ha preparat especialment per a aquest abril.

Les famílies poden activar les promocions i descomptes a cadascuna de les activitats a través de la página www.elsupermes.cat

Les empreses i establiments de Viladecans que hi participen són:

Restauració:
- Mingo Gastronomia
- Green Vita

Activitats i natura:
- Ajuntament de Viladecans
- Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
- Atrium Viladecans
- Gené Karting
- Rupi Creaciones
- Fundació SIGEA
- Club Esportiu Tots a Cavall – Can Feliu

No et perdis la programació i els superdescomptes!

Guía de contratos de trabajo 2017

Guía de contratos de trabajo 2017

Artículo publicado por la Asesoría Gemap

Actualmente existen cuatro modelos de contratos (indefinido, temporal, para la formación y el aprendizaje y en prácticas), con sus características, y con sus cláusulas específicas que pueden presentar cada uno de ellos, en función de las peculiaridades del trabajador y/o del empresario, así como sus incentivos o bonificaciones. Lo repasamos:

Les informamos que el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) ha publicado dos importantes guías actualizadas para 2017: la de Contratos de trabajo y la de Bonificaciones y reducciones a la contratación:

¿Qué contrato tengo que firmar?

Si su empresa necesita contratar a un trabajador y no tiene claro qué tipo de contrato debe firmar con él, recuerde que:

Llegir més

Subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda

Subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda

S’han publicat al DOGC les bases per regular l’atorgament de les subvencions en l’àmbit del comerç al detall, dels serveis, l’artesania, i la moda, amb la finalitat de promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors.

Persones beneficiàries:

a) Les empreses individuals, associades o agrupades (cooperatives de comerç, serveis, artesania i moda), donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques.

b) Entitats de comerç, serveis, artesania i moda sense ànim de lucre: associacions, gremis, federacions i agrupacions.

Quantia Llegir més

Talleres MAPI: reducción de emisiones contaminantes del motor

Talleres MAPI: reducción de emisiones contaminantes del motor

En Talleres Mapi seguimos apostando por las energías renovables, colaborando en que el aire que respiramos sea más limpio, reduciendo la contaminación dentro del marco de nuestro sector del automóvil.

Junto a los vehículos eléctricos e híbridos y los montajes de GLP y GNC, hemos incorporado a nuestro trabajo una máquina de tecnología y fabricación española que consigue limpiar internamente los motores de coches, motos y camiones sin necesidad de desmontar ningún componente del vehículo . Este sistema consiste en un proceso de electrolisis de alta eficiencia con fuentes de alimentación, disociando el Oxigeno y el Hidrogeno presentes en el agua, convirtiéndose esta última en un gas llamado Orto-Oxihidrogeno  produciendo un gas más potente al HHO. El alto poder calorífico de gas Orto-Oxihidrogeno, inyectado en el motor, provoca que la temperatura de la combustión suba con rapidez, originando una pirolisis controlada que despega, quema, desintegra y elimina todos los depósitos de carbonilla acumulados en el motor en tan sólo 60 minutos sin usar ningún componente químico.

Da igual si el vehículo es gasolina o diesel,  la carbonilla se va acumulando rápidamente en el motor y en la piezas involucradas en el proceso de combustión y evacuación, creando obstrucciones y  fallos difíciles de detectar provocando averías costosas.

En nuestro taller recomendamos  hacer una de estas limpiezas con el mantenimiento del vehículo, no sólo por evitar males mayores, también para que el humo que expulsa por el escape, sea más limpio, menos contaminante. El 100% de los clientes que lo han probado notan la diferencia, en el rendimiento del motor y en la reducción del consumo. Esto es debido a que la cámara de combustión está totalmente limpia.

Razones para descarbonizar el motorLlegir més

Pàgina 1 de 17212345...Última »