Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Benvinguda institucional a les noves empreses: Welcome Viladecans!

ivy-1785420_640 L’1 de desembre farem un acte de benvinguda per a les empreses que s’han instal·lat a Viladecans durant l’any 2016.  L’alcalde serà qui s’adreci als emprenedors i empresaris que al llarg de l’any han triat la nostra ciutat per instal.lar-se.

A aquest acte li diem Welcome Viladecans! i el desenvoluparem conjuntament amb les associacions empresarials, de manera que les persones i les empreses que han arribat a la nostra ciutat sàpiguen que hi ha serveis i entitats que els poden ser d’utilitat per als seus negocis.

Un segon objectiu és traslladar-los que el coneixement entre empreses es molt important a Viladecans perquè es la base per compartir recursos i serveis, cooperar i posar les bases per a una relació profitosa de confiança entre les empreses del municipi.

L’acte tindrà lloc a Can Calderon l’1 de desembre i es desenvoluparà entre les 9’30 i les 11’30 amb el següent programa 

9,20h. Acreditació  lliurament de documentació noves empreses de Viladecans.

9,30h. Inauguració de l’acte. Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans. 9,40h. Ajuntament de Viladecans, al costat de les empreses. Elena Alarcón, Regidora d’Empresa, Innovació i Ocupació,  i Serveis Generals.

9,55h. Presentació Associacions empresarials. Xarxa Comercial de Viladecans, Gremi d’Hostaleria, Club d’Empresaris de Viladecans, Clúster d’Eficiència Energètica del Baix Llobregat (C2EB), V! Líders, PIMEC, Cambra de Comerç.

10,10h. Avantatges d’establir sinèrgies en clau de proximitat: claus per guanyar flexibilitat, eficiència i valor afegit. Imma Pérez, Directora de Nottopic.

10,20h. Dinàmica amb associacions empresarials en taules de treball: ¿Com poder sumar per ser més competitius?

11,10h. Cafè de networking. 

11,30h. Fi de la trobada empresarial. Convidem les empreses assistents a portar informació de la seva empresa per fer-la arribar a la resta de participants.

Aquesta jornada es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

CLOSE
CLOSE