Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Acte de presentació projecte Ardilla

Acte de presentació projecte Ardilla

L’entitat Plantemos para el Planeta, amb la que el Consorci per la Protecció i la Gestió els Espais Naturals del Delta de Llobregat, va signar un conveni de col·laboració el passat mes de maig de 2011, ha posat en marxa la iniciativa denominada “Ardilla Connecting Life”, un projecte de connexió dels espais naturals de la Península Ibèrica, a través d’una xarxa de corredors biològics, que compta amb la participació d’administracions públiques, empreses, entitats i voluntariat social i que té com a objectius lluitar contra el canvi climàtic, crear ocupació i avançar en un economia més sostenible. El Delta del Llobregat forma part d’aquesta xarxa de corredors de la Península.

El traçat dels corredors s’ha dissenyat en col·laboració amb les administracions públiques propietàries o gestores dels terrenys i en el disseny s’ha volgut, sobre tot, complementar la gestió que ja es ve duent a terme de la Xarxa Natura 2000 amb la idea d’implicar a les empreses en la conservació dels espais naturals.

Així doncs, el proper dissabte dia 4 de febrer (coincidint amb el Dia Internacional de les Zones Humides) està previst que es presenti a les empreses la campanya “Ardilla: Connecting Life” del Delta del Llobregat, per tal de captar la seva aportació de recursos econòmics i el patrocini dels diferents projectes de conservació que s’estan duent a terme als espais naturals.

L’acte de presentació es farà als espais naturals del Riu – Cal Tet, de 11 h a 13.30 h, i estan convidades les empreses dels municipis de Gavà, Sant Boi, El Prat i Viladecans; concretament la jornada s’adreça als responsables de RSC i les seves famílies.

La jornada consistirà en l’explicació del projecte, una visita guiada i una plantació d’arbustos. També es convidarà a la premsa local, comarcal i nacional i a la premsa econòmica.

Tot esperant que aquesta iniciativa del Consorci sigui del vostre interès, rebeu una salutació cordial. Cal que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al telèfon 93 479 32 01 o al mail administracio@consorcidelta.org

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE