Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Prepara’t!: el Mobile World Congress del 25 al 28 de febrer

Prepara't!: el Mobile World Congress del 25 al 28 de febrer

El MWC de Barcelona és,  potser, l’esdeveniment mundial més rellevant sobre la tecnologia mòbil per impulsar el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, dins l’àmbit de la mobilitat. L’edició 2012 va ser una de les més multitudinàries, amb una assistència de més de 67.000 professionals del sector d’arreu del món (de 205 paisos) i s’estima que enguany se superaran aquestes xifres.

Durant l’esdeveniment, Barcelona pateix una invasió de homes i dones amb vestits formals units als seus gadgets d’última generació. Però no es generen protestes ni airades cartes al director queixant-se …. 

  • Serà per què els hotels de la ciutat l’any passat van registrar un 97% d’ocupació durant la celebració?
  • Per què l’impacte econòmic estimat va ser de més 300 milions d’euros?
  • Pel prestigi que reporta a la ciutat i al país la seva celebració ?
  • Pel negoci que genera als assistents, organitzadors i visitants?…

Doncs, per l’edició del 2013, les previsions també són optimistes !!. Els que estigueu interessats preneu nota del canvi d’ubicació: aquest any el MWC se celebra al recinte de Fira Barcelona a Gran Via.

I per treure-li més profit a la visita, no deixeu de consultar la informació sobre la participació d’ Acc1Ó al congrès,  que reforça la seva presència amb 48 empreses catalanes representades, distribuïdes entre el Pavelló Català, amb l’exposició de projectes tecnològics de mobilitat de diverses empreses catalanes i el Brokerage Event, i a l’App Planet, on s’hi presentaran els desenvolupaments per aplicacions mòbils.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE