Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

L’Aula Oberta de Can Calderon: programes bàsics d’informàtica

L'Aula Oberta de Can Calderon: programes bàsics d'informàtica

L’Aula Oberta és un servei d’autoaprenentatge d’ofimàtica i noves tecnologies dirigit a persones aturades sense coneixements d’informàtica o molt bàsics i amb interès per millorar-los per a una millora de la seva ocupabilitat.

Els participants aniran assolint els continguts al seu ritme, de manera autònoma i totalment individualitzada, gràcies a una plataforma virtual que els guiarà en els seus aprenentatges. Per tant, no hi ha límit de temps i cadascú esdevé responsable dels seus propis aprenentatges.

La dinàmica de les sessions consisteix en accedir a la plataforma virtual des d’un ordinador, on trobaran tots els continguts i activitats que caldrà portar a terme per tal de superar el curs. I amb l’ajuda de tutorials hauran de realitzar les pràctiques de manera interactiva.

Els grups són de màxim 10 persones i estan dinamitzats per la responsable de l’aula, que vetlla pel bon funcionament i, alhora, resol dubtes i les incidències que puguin esdevenir.

Els cursos disponibles són:

 • Iniciació a la Informàtica
 • Internet.
 • Ús programes bàsics:   * Processador de textos (Word).* Full de càlcul (Excel).

  *  Presentacions (PowerPoint).

  * Base de dades (Acces).  

Horaris: 

- Matí: dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9.15-11.15h o 11.30-13.30h

- Tarda: dimarts i dijous de 15.30 – 17.30h

Més informació i preinscripcions: a l’espai Ocupa’t del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón

Andorra 64 , 08840 Viladecans
Tel. 93 635 18 04

 

 

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE