Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

eShow 2012: L’event dels negocis a Internet

eShow 2012: L'event dels negocis a Internet

Finalitzat el Mobil World Congress 2012 de Barcelona,  comença el proper 14 de març l’eShow Barcelona 2012. Una fira internacional sobre tot el que està relacionat amb els negocis a internet;  comerç electrònic, social media, màrqueting on line, cloud computing, que farà de nou de Barcelona el centre internacional dels negocis on line. Recordeu que teniu la possibilitat de gaudir de tot el congrés gratuïtament si feu el registre via online.

Aquí s’adreça?, dons a totes aquelles persones i empreses que vulguin llançar, consolidar i/o fer créixer el seu projecte empresarial a  internet.

Una bona oportunitat per apropar-se al món dels negocis en Internet
A més dels expositors, es pot participar en un nombre important de conferències sobre temàtiques molt diverses vinculades amb l’entorn web, i també una sèrie d’activitats paral·leles com un espai per presentar les darreres tendències i seminaris sobre software Open source o el Keiretsu Fórum, un espai per que els emprenedors dels sectors del eShow puguin trobar inversions de fins a un milió d’euros, en aquesta pàgina trobareu documentació per descarregar. També està la possibilitat de participar en els eCoffess, trobades de unes 12 persones amb gurús del sector online.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE