Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

La sessió sobre certificat digital del 14 de desembre

logo_catcert_topAquest dimarts 14 de desembre es va celebrar a Can Calderon el taller sobre la certificació digital en col•laboració amb l’Antena de la Cambra de Barcelona a Viladecans.

El certificat digital és un document electrònic atorgat per una entitat certificadora que garantèix a terceres persones (clients, administracions, proveïdors, etc)la identitat real d’una persona, capacitats i autoritzacions.

En aquesta sessió van intentar ajudar a les empreses assistents a conèixer quina és la situació a les empreses, la utilitat i la raó de la importància d’implementar la certificació digital a les empreses.

Si vas assistir ens agrairia conèixer la vostra opinió al taller. Si no vau poder participar, voldriem conèixer la vostra opinió davant aquesta temàtica i si voleu  plantejar els teus dubtes.

Comparteix
  2 comentaris
  1. El fet de poder tramitar telemàticament documentacions que requereixen la signatura és un avenç.
   Jo personalment no vaig poder assistir al taller, però suposo que la signatura digital acabarà unificant molts sistemes que fem servir habitualment, com podria ser el pagament a crèdit, per exemple, o bé sol·licitar un partida de naixement o qualsevol document judicial, o demanar un crèdit i confirmar-lo, etc.
   Trobo, en definitiva, molt adient que cada cop tinguem més fàcil poder fer coses que fins ara ens feien perdre tantes hores de feina.

  2. A la web de l’Agència Tributaria també es pot consultar alguna informació sobre el que és la certificació digital i les diferents tipologies.

   Es pot veure a la web d’informació de l’Agència

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE