Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El 5 d’octubre un forner, un pagès i un ferreter et parlaran del comerç electrònic

Internet i les xarxes socials semblen coses de joves, que ja han nascut agafats al ratolí de l’ordinador, o d’apassionats de la informàtica que “controlen molt” ….. la majoria  sabem fer anar google, naveguem per pàgines web, alguns fins i tot s’han atrevit a comprar ja a través de  la xarxa i, com a molt, coneixem i utilitzem els programes informàtics comuns (l’OFFICE) i  els de l’empresa on treballem i, aixó sí, el correu electrònic. Igualment i  en general entenem aixó de les xarxes com un passatemps o “perdretemps” per moments d’oci. I, com a molt , per negocis basats en les noves tecnologies.

Doncs res d’aixó.

La jornada del dia 5 d’octubre vol mostrar,  a més de la importància creixent d’aquest canal de venda, experiències que expliquen com un comerç en pot treure profit. I no comerços relacionats amb el món de la tecnologia. Vindràn un forner, un pagès i un ferreter que han trobat en el comerç electrònic un aliat per les seves vendes, i ens explicaran com ho van fer i com els està anant. Amb els protagonistes, de primera mà, amb el seu llenguatge i experiència. I amb comerços i activitats tan tradicionals com aquests: forner, pagès i ferreter.

A més aquestes experiències les explicaran amb entusiasme i gràcia. A La Vanguardia van publicar recentment un article parlant  d’un dels ponents que vindran a la jornada a explicar la seva experiència. Fes-li una ullada: l’article es diu “El ferretero abducido por la red” i va ser publicat el 18 de setembre.

Recordeu que per venir a la jornada “Comerç on line, comerç off line: la botiga,  Internet i la revolució de les xarxes socials”, us haureu d’inscriure i per fer-ho, obriu aquí.

Us esperem el dimecres5 d’octubre, a les 9’30h,  al  centre Can Calderon.

Comparteix
  4 comentaris
  1. he asistido a la conferencia “COMERÇ ON LINE” Aparte de la exposiciòn del Sr. Xavier Rivera que ha sido muy interesante creo que la presentaciòn del Sr. Josep Balta del Forn Balta es un egemplo de que antes la crisis y los tiempos dificiles hemos de superarnos y crear nuevos canales de venta de nuestro negocio, aprovechando las tecnologias a nuestro alcance y rodeandonos de un equipo de persona que crea en nuestro proyecto se puede llegar muy lejos.
   le doy mi en hora buena y le animo a seguir adelante, en breve visitare su negocio.

  2. Tu buena opinión sobre las ponencias nos parece que ha sido general entre los asistentes, atendiendo a los comentarios que hemos ido oyendo en el descanso y al final de la jornada. Gracias por compartir impresiones.

  3. Molt interessant la jornada sobre comerç off i on line d’aquest matí a Can. Calderon. Les experiències que han compartit els representants de Forn Baltà, L’hortet del baix i Bricmania amb els assistents no han estat només força enriquidores, sinó que han servit per demostrar-nos de què podem ser capaços si som perseverants a l’hora de perseguir un somni. Us animo a fer més jornades d’aquest tipus on els assistents ens poguem sentir identificats amb els ponents.

  4. Gràcies, Carles. Prenem nota del teu suggeriment :”fer més jornades d’aquest tipus on els assistents ens poguem sentir identificats amb els ponents”.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE