Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Concurs idees a alta velocitat

Concurs idees a alta velocitat

La fibra òptica porta implícita la possibilitat de desenvolupar la innovació mitjançant l’oferta de serveis avançats tant per a empreses com per a la ciutadania en general. Recentment s’ha engegat el concurs “Idees a alta velocitat” organitzat per Orange en col·laboració amb l’Ajuntament de Viladecans, el de Madrid i Creapolis d’ESADE.

Amb aquesta proposta es pretén premiar i donar recolzament a ciutadans i empreses amb les millors idees que aprofitin l’ample de banda per oferir, nous i millors serveis.

  1. Una vegada registrats al portal www.ideasaaltavelocidad.com es poden trobar 3 tipologies de reptes en els quals participar: la primera categoria és un espai compartit on aportar idees per a serveis d’alta velocitat en el mòbil; la segona, un bloc on proposar possibles serveis a oferir per part de l’Ajuntament de Viladecans, i la tercera categoria és de caràcter privat i està pensada per a empreses, start-up o persones emprenedores, on enviar propostes de productes o serveis comercials. En aquest últim cas, Orange ofereix suport per posar-les en funcionament.

Pels que us animeu a participar, molt de sort.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE