Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Recurs: Una nova eina per les accions de màrqueting

568474_e-signEn aquest breu post parlarem d’un recurs senzill i gratuït que pot ser de gran ajuda a l’hora de  desenvolupar accions de comunicació i de relacions públiques a l’empresa.

Moltes empreses tenen una publicació sobre els seus productes i serveis, o una revista que manté  informats (i fidelitzats) els seus clients,  o un recull de notícies sobre les seves activitats que van actualitzant periódicament,  doncs …..  optimitzem el treball realitzat  augmentant-ne la difusió. Per fer-ho, us proposem l’ús d’una eina  on-line a internet – free total -.

Amb l’adreça web que us adjuntem la distribució serà d’allò més econòmica. El link  porta a una pàgina web en la que, una vegada registrats,  podem penjar la nostra publicació i distribuirla mitjançant la nostra web, correu electrònic o al nostre bloc. I la part més important:  és social, és a dir, que la gent entra, mira, tria i pot recomanar els continguts, incloure les publicacions que més li interessin en la seva biblioteca i compartirles  amb altres persones.

Us adjuntem un exemple amb la nostra revista l’Observatori, que habitualment rebèu en paper, perquè veièu el que hem intentat explicar.

Què us ha semblat?

En el grup de treball sobre màrqueting i comunicació, a l‘Àgora , podem seguir experimentant amb aquesta eina i d’altres relacionades amb el màrqueting on line i ampliar les utilitats. I si us animeu a publicar el vostre material d’empresa recordeu fer-nos arribar informació per compartir-la al nostre bloc

Anar a la web Issuu

Comparteix
  1 comentari
  1. Hi ha moltes eines que la web 2.0 posa a l’abast de les empreses. I aquestes les poden aprofitar per potenciar la creació i gestió de comunitats virtuals.

   Disposar d’una veritable “Estratègia Digital” i fer un bon ús de la mateixa, constitueix una potent alternativa per aconseguir que una empresa o una Marca tingui el seu futur garantit.

   S’ha d’aprendre a utilitzar millor la tecnologia, amb l’objectiu d’obtenir millors beneficis empresarials.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE