Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

L’Àgora de Can Calderon obre un nou grup de treball sobre màrqueting i comunicació

Imatge de Flickr

Imatge de galeria Williac a Flickr

L’Àgora, com ja sabéu, és una plataforma digital la finalitat de la qual és servir de punt de trobada i de desenvolupament de les inquietuds formatives expressades per les empreses, els emprenedors i les persones treballadores de Viladecans.

S’estructura a través de grups de treball, és a dir, persones amb interessos  formatius similars i disposades a compartir, intercanviar i aprofundir en els coneixements de temes d’àmbit empresarial que puguin ser d’interès pels col•lectius esmentats.

La idea que sustenta l’Àgora és col·laborar amb els altres per avançar tots .

L’experiència pilot que van realitzar l’ùltim trimestre de l’any 2009 amb un grup de treball sobre anglès de negocis, ens ha permès provar algunes de  les possibilitats del sistema, ajustar el funcionament de l’eina i veure-hi  les potencialitats.  Arran dels resultats positius de l’avaluació,  i amb més experiència per part del equip coordinador, continuem amb la creació d’un grup de treball dedicat al món del màrqueting i la comunicació, posant l’emfàsi en conéixer conceptes i explicar experiències que siguin properes, accessibles i assumibles sense grans recursos financers. I més endavant, si el grup ho creu necessari i oportú, dissenyar una acció formativa per aclarir, millorar o ampliar els coneixements adquirits dins del grup de treball.

Per conéixer la plataforma Àgora, cliqueu aquí.

Des de la home  es pot entrar al grup de treball sobre màrqueting i comunicació com a visitant o registrar-se com a usuari.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE