Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Tret de sortida del programa Exporta’t

www.viladecanstv.tv/

Aquest dijous 19 d’abril va tenir lloc al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon la presentació i posada en marxa del nou servei per empreses Exporta’t.

A la primera part de l’acte, van participar  la 1ª Tinenta d’alcalde María Salmerón, que va ser la encarregada de presentar el projecte, i la Clara Prat, que va introduir el funcionament del programa.

A la última part de l’acte, en Josep Pey, col·laborador del programa,  va convidar als assistents a compartir algunes reflexions sobre l’escenari mundial actual,  la incertesa a la que ha de fer front el teixit empresarial durant els propers anys i de quina manera estem compromessos a recórrer amb èxit aquest nou camí.

Per aconseguir l’èxit va proposar la revisió del propi model de negoci i incloure com a estratègia d’acció a curt termini la col·laboració i cooperació amb d’altres empreses per tal de fer front a dos grans qüestions de fons de l’actual crisi econòmica; la manca de competitivitat i la baixa productivitat. I és indiscutible que la internacionalització juga un paper fonamental en aquest procés de reorientació, no tant com una opció a considerar, sinó com una necessitat per totes aquelles empreses que vulguin continuar en el mercat.

Prop de 20 empreses van mostrar el seu interès en el programa. Però tal i com en Josep va plantejar, el que és realment important és mobilitzar a una gran part del teixit empresarial local per tal d’aprofitar tots plegats les sinergies i complementarietats que ben segur generaren noves oportunitats.

Si voleu més informació del servei Exporta’t, només us heu de posar en contacte amb nosaltres i estarem encantats de concertar una visita per donar-li tota la informació i donar les claus necessàries per accedir-hi al grup virtual que s’ha organitzat.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE