Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Taller: L’ús de les xarxes socials per a internacionalitzar la teva empresa

Taller: L’ús de les xarxes socials per a internacionalitzar la teva empresa

El món globalitzat s’ha fet petit gràcies a la informació que trobem a la xarxa i a les possibilitats que aquesta ens ofereix.

La clau és, a més de trobar la informació adient, analitzar-la i contrastar-la,  actuar en conseqüència,  i fer el seguiment i control de les nostres intervencions. El taller de formació empresarial que hem preparat per dijous dia 19 de juliol entre les 9’30 i les 13’30 hores us pot ajudar en aquesta seqüència.

Tothom hi és a la xarxa, alguns per pròpia iniciativa i d’altres per referències, llistats de distribució o queixes. El fet és que conèixer els competidors, on són, què fan, què ofereixen, com tracten els clients o com perceben aquests que són tractats mai havia estat tan fàcil (desprès s’han de contrastar les informacions, és clar). Saber com interactuen les empreses  es pot analitzar a través del 2.0. ; què pensen i què agrada els potencials clients, què compren i què esperen; quines tendències es consoliden i quines queden obsoletes ….

Dominar els protocols d’actuació i  el llenguatge de les diferents xarxes (no és el mateix Tuenti que Facebook), els temes, les formes acceptades de relacionar-se i els interessos que dominen (a Linkedin, a Pinterest), quines són les xarxes que actuen a d’altres mercats  (a China, a Brasil, a Russia..). I un problema afegit que comencem a patir tots els que utilitzem les xarxes: excès d’informació, de soroll , de notícies, de pàgines i pàgines de perdretemps que necessitem ordenar, analitzar i prioritzar per què ens siguin útils.

Com anar directes? pregunta-ho en el taller de dijous.

Per  inscriure’t, clica  a l’agenda.

 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE