Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Pla Esprint per a joves empreses amb possibilitats d’internacionalitzar-se

Pla Esprint per a joves empreses amb possibilitats d'internacionalitzar-se

La Generalitat de Catalunya a través d’Acció ( l’Agència per a la competitivitat de l’empresa) promou un programa que busca empreses joves amb ganes de créixer internacionalment de forma ràpida i sostinguda. Per trobar-les,  obre convocatòria fins el 29 de desembre per rebre les candidatures de les empreses interessades en  sol·licitar el Pla Esprint .

El Pla Esprint  és un pla que s’adreça fonamentalment a start-ups amb un mínim de 3 socis dedicats al projecte i amb un mínim de facturació de 200.000€ si són del sector industrial, i de 50.000€ si són del sector TIC o similar.

La comunicació que Acció fa d’aquest Pla és entusiasta i molt expressiva : 

“El Pla Esprint prepara les start-ups per al creixement internacional. Aquest any, 20 empreses entraran en aquest programa d’acceleració internacional intensiva. Augmentaran les seves vendes internacionals, aconseguiran aixecar el finançament necessari per créixer, incrementaran la seva facturació i creixeran en 8 mesos el que d’altres no aconsegueixen créixer en 8 anys.

Esprint et fa guanyar temps, perquè en plena voràgine de creixement, la teva start-up pugui volar amb dos grans motors de propulsió: el coneixement de mercats internacionals i els bons contactes.

Esprint és un oasi estratègic que activa el creixement amb potència i intensitat.

És un pla de vol ambiciós, intens, únic i trencador. Pensat per assolir els teus objectius de creixement internacional. Perquè qui pot volar amunt i alt, si no ho fa, posa en perill el seu futur”.

Contundent, eh?

Per conèixer amb més detall les característiques del programa cliqueu en aquest link de la web d’Acció,  o consulteu la fitxa tècnica del programa al final del post .

Fitxa_Ordre_Ajuts_Pla_Esprint v2_tcm176-206999

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE