Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Exporta’t, 2a sessió de NETWORKING: focus en els MERCATS

Exporta't, 2a sessió de NETWORKING: focus en els MERCATS

Article escrit per Clara Prat Borràs – Wednesday, 27 June 2012, 14:55

En aquest post podeu conèixer alguns dels temes tractats a la sessió de networking sobre internacionalització que ha treballat el grup d’empreses del projecte Exporta’t. Aquest grup té el recolzament de la plataforma digital Ágora, primer destí de l’article. Hem esborrat els noms de les empreses  per preservar la privacitat de les comunicacions del grup.

“Hola a tots/es i sigueu benvinguts aquells que heu entrat a formar part del grup Exporta’t fa poc:

Ahir, com sabeu, vam treballar conjuntament durant la 2a Sessió de NETWORKING.

Vam focalitzar la recerca de possibles sinergies entre vosaltres tenint en compte els MERCATS que coneixeu i domineu, i aquells als que us agradaria entrar.

La veritat és que moltes empreses del grup us complementeu! Aquells mercats que coneixeu alguns, són els que voldrien conèixer d’altres… Així que animar-vos a contactar-vos entre vosaltres aquí a l’ÀGORA, a les properes sessions presencials, per email, en persona…

Dir-vos que nosaltres us farem propostes directes per crear xarxa a alguns de vosaltres, quan veiem clarament que podeu compenetrar-vos i sumar.

Aquí teniu el RECULL DELS MERCATS que interessen i es coneixen, per part de les empreses participants a la sessió d’ahir. A partir d’aquí, animar-vos a seguir amb els contactes que ja vau iniciar ahir, i també animar-vos als que no vau poder-hi assistir, a COMENTAR-HO aquí al debat, o per missatge privat, el que creieu oportú!

1. Empresa A.

- Coneixen: sobretot FRANÇA (molt bé!), una mica Itàlia, Rússia.

- Interessats: en entrar a ALEMÀNIA.

2. Empresa B.

- Coneixen: El seu volum d’exportació ha passat, en poc menys de 2 anys, del 3% al 24%. Són presents a 9 països d’EUROPA (França, Portugal, Dinamarca, Finlàndia, Bèlgica i des de fa poc a Anglaterra) i a Colòmbia.

- Interessats: Introduir-se a SUDAMÈRICA.

3. Empresa C.

- Coneixen: fan molta importació, no s’han iniciat en l’exportació.

- Els interessa: BRASIL.

4. Empresa D.

- Són membres d’una associació d’exportació, grup d’empreses que assisteixen junts a fires, etc.

- Interès en iniciar-se en l’exportació.

5. Empresa E.

- No tenen experiència en exportació.

- Els interessa SUDAMÈRICA.

6. Empresa F.

- Col·laboren amb empreses alemanes. No tenen experiència en exportació.

Fan molta importació d’Alemània, Xina, EUA…

7. Empresa G.

- Interès en FRANÇA i MARROC. Tenen algunes accions en procés.

8. Empresa H.

- Interès en EUROPA i SUDAMÈRICA.

Res més per ara, animar-vos a comentar aquesta informació entre vosaltres i investigar com podeu sumar i enriquir-vos compartint know how, xarxa de contactes, etc. conjuntament!

Animar-vos també a transmetre’ns les vostres inquietuds i interessos, sobretot QUINS MERCATS són del vostre interès, per tal d’anar enfocant els continguts de la propera SESSIÓ FORMATIVA (13 de juliol, de 10 a 13h).

Per altra banda, ens tornem a veure per fer NETWORKING el proper 18 de setembre (de 12 a 14h).

Gràcies a tots, en nom del Centre de Promoció Econòmica  Can Calderon i de System Group, per la vosta motivació, professionalitat i interès.

Per més informació podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon i demanar per Silvia González o per correu electrònic: empresa@viladecans.cat.

Estem a la vostra disposició, com sempre!

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE