Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Aquest 19 de desembre, finalitza el programa Exporta’t 2012

Aquest 19 de desembre, finalitza el programa Exporta't 2012

El proper 19 de desembre finalitza el programa Exporta’t que hem desenvolupat al llarg d’aquest any 2012.
Al llarg d’aquest període han participat més de 25 empreses que han trobat un espai per aprendre i per compartir experiències.

Al llarg de les 9 trobades que hem tingut al programa, hem parlat de mercats, hem vist com Internet pot ajudar en el procés d’internacionalització, hem conegut els passos previs per internacionalitzar l’empresa i en definitiva hem intentat apropar al vostre dia a dia una de les tendències actuals que poden ajudar a fer créixer la vostra activitat.

D’altra banda gràcies al programa, hem tingut un espai on conèixer empreses del municipi que ja estan molt consolidades en la internacionalització i han estat molt obertes per compartir les seves experiències, ¡Gràcies a totes elles!.  Però també hem conegut d’altres petites empreses que estan treballant amb moltes ganes i empenta per assolir aquest nou repte en un període de temps acceptable,  ¡Felicitats per la vostra decisió!,  segur que us donarà uns resultats diferenciadors  i us ajudarà a consolidar-vos en el marcat.

Recordeu que malgrat el proper dimecres el programa finalitzi, des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon continuarem a la vostra disposició  per donar-vos suport en aquesta tasca i oberts a co-crear conjuntament amb vosaltres noves propostes per aprofundir en la internacionalització.

Per tancar el programa, hem pensat que el projecte no hi seria complert sense tenir  la visió transversal de tot el procés de compra-venda internacional d’una operació, des de que es fa la comanda fins que arriba al client final. Una sessió de 3 hores de formació amb molt contingut, que recollirà alguns dels conceptes que hem treballat  i que us donarà la possibilitat de trobar respostes a moltes de  les vostres inquietuds.

Parlarem de com funciona l’IVA internacional, els aranzels, com cobrar, formes de pagament, La carta de crèdit, com protegir-se dels tipus de canvi, La logística, els modes de transport, La preparació de la carga fins l’arribada del producte a la duana en el cas de productes tangibles.

Una sessió oberta a totes les empreses que estan pensant a sortir a vendre a l’exterior. Us hi esperem

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE