Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

ACC1Ó organitza una trobada amb els Centres de Promoció de Negocis d’arreu del món

ACC1Ó organitza una trobada amb els Centres de Promoció de Negocis d'arreu del món

Del 22 al 24 de maig de 2012 els experts d’ACC1Ó al món vindran a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d’internacionalització.

ACC1Ó compta amb una xarxa de 34 Centres de Promoció de Negocis arreu del món. Aquesta xarxa d’oficines acompanya les empreses i les entitats catalanes en el seu procés d’internacionalització, i ofereix serveis individualitzats i adaptats a les seves necessitats amb l’objectiu de tenir presència a l’exterior. Amb un àmbit d’actuació de més de 70 mercats, la xarxa d’ACC1Ó s’ha convertit en el referent i la plataforma del teixit empresarial català als principals mercats mundials.

Anualment, els directius de les oficines d’ACC1Ó a l’exterior es troben a Barcelona per mantenir entrevistes personalitzades i per analitzar els projectes d’internacionalització de les empreses catalanes. Durant la trobada, les empreses poden formalitzar plans internacionals d’actuació per executar el seus projectes d’introducció, diversificació o consolidació en nous mercats, tot amb l’acompanyament d’un expert d’ACC1Ó.

A més, durant la trobada s’imparteixen diferents tallers que ajuden a ampliar el coneixement sobre els mercats internacionals, a identificar noves oportunitats de negoci, a compartir experiències i a intercanviar opinions amb experts d’ACC1Ó i amb altres professionals amb interessos comuns.

Per ampliar la notícia

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE