Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Novembre, a Viladecans, és el mes de l’InnoV!

Novembre, a Viladecans, és el mes de l'InnoV!

El proper 28 de novembre,  dimecres,  entre les 9’30 i les 14’00 hores celebrarem  la setena edició de l’Innov!, la jornada empresarial  més representativa del municipi.

I sí, ho hem tornat a fer: ens reinventem.

Aquesta edició la plantegem com un punt de trobada entre les més de 250 empreses que han participat al llarg de l’any en algun dels programes i activitats que oferim des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a Empreses Can Calderon: tallers de formació empresarial, programa V!líders ( millora cap al lideratge creatiu),  programa Exporta’t ( internacionalització), grups de Cooperació entre empreses, assessorament individual, processos de mentoring …. En definitiva, hem volgut crear un espai que, sota el fil conductor de la innovació i aprofitant els lligams amb el nostre Centre, connecti les empreses i les persones emprenedores entre sí, ajudi a crear-ne converses i a trobar punts de col·laboració.

En breu publicarem el programa definitiu de la jornada i el link per la preinscripció. Mentrestant  us  fem cinc cèntims del que estem preparant:

Ens centrarem en tres linies clau d’actuaciò per a la innovació: el programa V!líders, el programa Exporta’t i els grups de Cooperació. Coneixerem, a través d’una breu intervenció de l’expert que condueix el programa, les idees principals, les accions realitzades i els objectius assolits. Una vegada establert el marc teòric del programa, intervindran les empreses participants per explicar-ne la vessant pràctica, és a dir que compartiran la seva experiència.

 

Després, obrirem un espai per l’intercanvi entre empreses del municipi i empreses de fora del municipi, un espai en el que, mitjançant activitats guiades, s’optimitzi el temps dedicat a ampliar la xarxa de contactes, facilitar sinèrgies i fomentar col.laboracions.

Fins aquí les primeres notícies sobre l’Innov!. Reserveu el 28 de novembre a l’agenda.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE