Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Innov! 2010: La mobilitat, factor de competitivitat i d’oportunitats

innovCom ja sabèu, el proper 17 de novembre tindrà lloc l’Innov! 2010.  En aquesta edició tractarem sobre un dels projectes més innovadors i engrescadors del territori: el clúster 6m, que pretèn convertir la zona Delta (El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels) en un referent nacional i internacional pel que fa a les activitats relacionades amb la mobilitat.

La elecció d’aquest sector,  transversal a moltes activitats empresarials, no és una decisió aïllada sinó  el resultat d’un procés de treball continuat, d’anàlisi de potencialitats del nostre entorn i de reflexió entre els 5 ajuntaments, entitats,  institucions i empreses, que s’ha desenvolupat amb la col·laboració i el suport d’ACC1Ó.

L’objectiu d’aquest procès va ser trobar al territori una estratègia diferenciadora respecte d’altres territoris i que fos, a mès d’ integradora i innovadora, sostenible en el temps i prou atractiva i engrescadora per implicar les empreses i la ciutadania en general: el projecte Clúster 6m va respondre amb escreix aquest objectiu.

Quan es parla de mobilitat es fa referència a moltes activitats empresarials, la qual cosa pot crear certa confusió d’entrada.  A l’Innov2010 us aproparem  la informació necessària per tal de que conèixer de primera mà i amb la major precisió possible de què parlem quan parlem de mobilitat, de quina manera pot contribuir a la millora de la competitivitat del territori, quines oportunitats pot suposar per les empreses de la zona, quins són els principals actors implicats i , sobre tot,  cap a on es vol anar, quins són els projectes de futur.

Per tal de donar resposta a aquestes i d’altres qüestions  hem preparat a l’Innov 2010 un acte que hem estructurat d’una forma dinàmica i  innovadora:

1. Ponència inaugural del Marc Vidal ( bloguer econòmic, emprenedor i director de l’empresa Cink)

2. Celebració de 4 taules rodones sobre aspectes concrets de la mobilitat,  per activitats i sectors, amb empreses i entitats reconegudes que ja estan operant en el sector de la mobilitat com a ponents .

3. Espais de interacció entre els ponents i els assistents per facilitar, una vegada acabada la taula rodona, una relació més propera.

4. Exposicions de projectes vinculats amb la mobilitat, presentats en alguns casos pels mateixos promotors,  de manera que es facilitarà  la relació amb la resta d’empreses participants.

Us convidem a participar tot pensant que, si teníu interès en  aprofitar les oportunitats del territori, no podeu faltar.

Formulari d’inscripció

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE