Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Ahir, al fòrum Delta de la Innovació …

Ahir, al fòrum Delta de la Innovació ...

… van passar moltes coses curioses.

Vam estar envoltats d’olors, colors, jocs, dinàmiques diferents, actors, persones que no es coneixien i van fer amistat i van parlar de negocis,  de sales on regnava el foc, l’aire i l’aigua  …. en definitiva, d’una manera diferent de parlar de la innovació.

Naturalment hi van haver benvingudes, alguna ponència i tancaments, però  poca cosa més va ser previsible o esperat. Els organitzadors vam voler arriscar  i ser innovadors en una jornada que pretenia tractar de la innovació des d’altres punts de vista.

El feed-back que estem rebent ens anima a pensar que les sorpreses van ser ben rebudes i que, per sota de l’escenografia i els aromes, el missatge va arribar: que innovar depèn de voler fer-ho, de les actituds més que de les aptituds, que no costa més diners sinó, potser, més ganes, reflexió i imaginació, que innovar ja no és una opció sinó una necessitat i que difícilment ho podem fer sols a l’empresa.

Recordeu les 5 íes de la innovació?  indagar per saber com fer-ho,  instruir als que ens acompanyen,  interactuar amb la resta de l’equip, proveïdors i clients,  inspirar des d’un lideratge creatiu a l’empresa i – molt important – no podem quedar-nos en les paraules, els gràfics i les reflexions, la innovació s’ha d’impulsar, s’ha d’aplicar a la realitat : en els productes, els processos, les maneres de vendre o de relacionar-se amb els proveïdors …..  en allò que considerem clau per la nostra empresa.

Gràcies per la vostra participació a tots els que vau ser-hi i vau fer d’aquesta jornada un matí especial .

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE