Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Vols fer realitat en un cap de setmana la teva idea de negoci?

clip_image002Us fem arribar una invitació molt interessant que ens ha tramès la UPC.
Si tens una idea de negoci i t’agradaria fer-la realitat, inscriu-te al 3 Day Startup (3DS): 40 emprenedors, 3 dies, el teu startup tecnològic.
L’esdeveniment 3 Day Startup (3DS) és un accelerador d’empreses que ofereix als estudiants un marc per convertir les idees en negocis. 

Al llarg d’un intens cap de setmana (1-3 d’abril), els participants en el 3DS faran la selecció de les millors idees sobre les que treballar, construiran prototips, faran validació de mercats, treballaran el model de negoci, i presentaran l’empresa a inversors privats i altres emprenedors d’èxit. Volem que siguis un d’ells!

Reunim 40 joves de diferents disciplines (Informàtica, Telecomunicacions, Administració i Direcció d’Empreses, Dret, Disseny, Enginyers…) i, juntament amb les persones que fan de mentors, els anem guiant en les passes inicials de la creació d’una empresa tecnològica.
Quins objectius té l’esdeveniment? El cap de setmana està dissenyat específicament amb dos objectius:
1. Fer néixer empreses tecnològiques.
2. Desenvolupar i fomentar capacitats emprenedores entre l’estudiantat universitari.
Què passa al llarg del cap de setmana? Estudiants amb ganes d’innovar, interaccionen i treballen en un projecte comú que després es convertirà en una empresa real. Els requisits essencials són venir ple d’energia i amb ganes de treballar. Nosaltres ens encarreguem de la teva alimentació i suport durant l’esdeveniment. Et sorprendràs del que pots ser capaç de fer en dos dies! Aprofita la participació dels diferents mentors de prestigi internacional que us acompanyaran al llarg del cap de setmana per a validar el rumb que estàs prenent.
T’agrada l’acció? Doncs el 3DS és el millor lloc per practicar, executar i aprendre. Al final del diumenge, sorprèn als inversor privats amb el  treball fet i aconsegueix fer realitat el teu projecte  i conserva per sempre més els nous contactes que hagis fet a aquesta experiència única.

Participa en la iniciativa nascuda fa 3 anys als Estats Units i que ara arriba a Barcelona. T’ho perdràs?
Saber-ne +        Inscriu-te     

    A U P C _ E d i f i c i  N e x u s  I _C. G r a n  C a p i t à 2 – 4 _ 0 8 0 3 4 _ B a r c e l o n a _ W e b _ w w w . u p c . e d u / a a u p c   

logo Associació d'amics UPC

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE