Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Vols escriure en aquest bloc?

Vols escriure en aquest bloc?

Si la resposta es SÍ, només ens queda dir-te com fer-ho: envia’ns un post a través d’aquest link  i quan hagi de sortir publicat, t’avisem per mail.

Si, abans de decidir-te, vols saber més coses,  com per exemple  què és aquest bloc, a qui s’adreça i què puc trobar?, sobre què puc escriure i què m’aportarà col·laborar? quanta gent està suscrita i per a què? …. segueix llegint. 

Què és aquest bloc, a qui s’adreça …. 

El bloc és un lloc obert en el món virtual ( i per tant sense les limitacions de trobar l’espai i el moment oportú) que s’adreça a les persones que treballen, dirigeixen i estan relacionades amb les empreses de Viladecans, i a tots aquells que  se senten vinculats d’una o altra manera a la comunitat empresarial del nostre municipi.  

i què puc trobar? 

  • presentacions d’empreses del municipi que expliquen qui són, que fan i on estan (en format video,  post narratiu o la transcripció escrita d’una entrevista amb el responsable); notícies de les pròpies empreses (premis rebuts, llançament de productes nous, iniciatives singulars, participació en grups de cooperació, publicacions ….) i notícies generals importants per amplis sectors de la comunitat empresarial: fires, convocatòries de premis i concursos empresarials, oportunitats de negoci publicades per  altres institucions  o entitats …
  •  informació fiable sobre cursos i tallers de formació empresarial que es fan a Can Calderon i a la comarca, programes i jornades adreçades a les empreses, canvis a la normativa legal que les empreses han de conèixer, ajudes i subvencions interessants ….
  • continguts amb mès o menys profunditat d’anàlisi sobre temes operatius de l’empresa.
  • i, pel fet de ser un canal bidireccional, col·laboracions, comentaris i aportacions de les persones que  entre l’empresariat de Viladecans, tenen coses a dir i les volen compartir. 

Sobre què puc escriure i què m’aportarà col·laborar?

Pots escriure sobre tots aquells temes del món de l’empresa que coneguis bé i  sobre els quals pots facilitar que altres ho coneguin i ho entenguin millor. Les motivacions per fer-ho és una qüestió personal ( …voluntat de compartir, ganes de contribuïr, il·lusió per aportar, generar debats  i anàlisi dels temes …)  i també professional: posicionar-se com expert en un àmbit concret i aprofundir en la identitat-marca  de l’empresa. Quan necessites un producte, un servei, un expert en un tema específic, … o bé preguntes a persones que coneixes, en el criteri de les quals confies,  o bé vas a la xarxa a la búsqueda d’informació.

Tu pots aportar coneixements i experiències sobre temes, productes, serveis, novetats o questions que tens per la mà, guanyant així presència i reputació a la xarxa, i el bloc guanyarà qualitat i varietat en els continguts que publica. Win/ Win.

Quanta gent està subscrita i per a què? 

En aquest moment (març 2014) hi ha 864 persones subscrites. la subscripció al bloc es fa per rebre el newsletter que enviem periódicament amb alguns dels posts publicats i l’agenda activa.

Si encara vols saber més coses sobre com participar en aquest bloc?, clica aquí

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE