Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Volem coneixe’t i anem a casa teva

Volem coneixe’t i anem a casa teva

Aquest títol tan curiós explica força bé l’experiència de prospecció que estem portant a terme al centre Can Calderon.

Habitualment des de totes les àrees de treball (formació, ocupació i empresa) mantenim obertes les línees de comunicació i col·laboració amb  les empreses i comerços del municipi  però ara, i durant 6 mesos, farem un intensiu: dos persones del centre visitaran els establiments inclosos en el eixos comercials i  les empreses creades a Viladecans en els últims 3 anys.

Les visites tenen com a objectiu principal informar-los de la cartera de serveis del centre que poguessin ser del seu interès i alhora detectar quins tipus de necessitats empresarials tenen i a les quals podríem donar resposta o proposar solucions des dels serveis del centre per afavorir el seu desenvolupament i competitivitat .

Aquest treball sobre el terreny s’està fent amb el coneixement i suport de les entitats empresarials del sector, que reforçaran la col·laboració necessària amb les empreses visitades.

Per altra banda, aquest apropament al teixit empresarial del municipi ha de permetre, a més de millorar el coneixement mutu i detectar necessitats, afinar en les accions de formació, ocupació i empresa, procurant una millor definició de l’oferta de serveis del centre Can Calderon.

Si tens interès en què et visitem només ho has de dir. Anirem a casa teva. Com podeu veure el títol estava justificat !

Centre de Promoció Económica i Serveis a les Empreses, telèfon 93 635 18 04. Pregunteu per Lourdes Pérez i Alex Martínez.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE